Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2017 - Anul XXII, nr. 237 (6653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

CORAMI MOB - mobilă la comandă, stil şi eleganţă

Există câteva momente în viaţă când ajungem în situaţia în care trebuie să alegem între mobila de serie şi mobila personalizată, la comandă. Dacă vă pasă de modul în care arată casa dumneavoastră şi vă doriţi ca fiecare piesă de mobilier să fie gândită cu adevărat şi lucrată în detaliu, atunci mobila la comandă vi se potriveşte.

Probabil vă întrebaţi unde aţi putea să vă faceţi mobilă la comandă în Suceava. În această privinţă am făcut câteva cercetări şi am descoperit atelierul CORAMI MOB din Rădăuţi, judeţul Suceava.

 Vă prezentăm un atelier cu experienţă din 2008 în producţia de mobilă din MDF vopsit şi PAL, ce produce mobilier la comandă pe gustul clienţilor pentru diverse tipuri de ambiente, precum apartamente, case, pensiuni, hoteluri, birouri, restaurante. CORAMI MOB este o firmă locală ce execută mobilă la comandă de calitate superioară în atelierul propriu din Rădăuţi pentru clienţi din tot judeţul.

Aceştia produc MOBILIER PERSONALIZAT pentru LIVING, DORMITOR, BUCĂTĂRIE, BAIE. Experţii din cadrul firmei lucrează în colaborare cu clienţii pentru realizarea pieselor de mobilier ideale.

Dacă încă nu v-am convins că aveţi nevoie de mobilă la comandă, vă prezentăm 3 avantaje pentru a ne argumenta părerea:

1. CALITATE. Dacă doriţi ca piesa de mobilier pe care urmează s-o achiziţionaţi să fie rezistentă cât mai mult timp, atunci va trebui să luaţi în considerare calitatea materialelor din care este realizată. Mobila din magazine de obicei este realizată dintr-un material de calitate inferioară pentru a se reduce din preţul final al acesteia. Cu toate acestea, când vine vorba de mobila la comandă, poţi să primeşti piesa de mobilier dorită la o calitate desăvârşită, fiindcă materialele sunt într-adevăr calitative.

2. DESIGN UNIC. Majoritatea oamenilor îşi doresc o casă bine decorată cu piese de mobilier ce au un design unic. În momentul în care aţi cumpărat mobilă dintr-un magazin, veţi descoperi că nenumăraţi oameni au aceeaşi piesă de mobilier în casă. Mobila la comandă schimbă acest aspect, fiindcă puteţi să vă jucaţi cu design-ul acesteia. Puteţi să solicitaţi un design al pieselor de mobilier potrivit spaţiului, preferinţelor şi stilului dumneavoastră.

3. DEPOZITARE ŞI SPAŢII. Mobila la comandă este perfectă dacă sunteţi în căutarea de spaţiu de depozitare în cadrul unor apartamente mici. Puteţi să solicitaţi un design care să maximizeze spaţiul de depozitare. Aţi putea avea un perete liber sau un colţ de cameră în care piesele de mobilier obişnuite pur şi simplu nu se potrivesc, fiindcă sunt fie prea mari, fie prea mici. În aceste situaţii mobila la comandă este soluţia, întrucât obiectele de mobilier pot fi realizate cu orice dimensiuni şi se potrivesc oriunde.

 

Cum se procedează cu mobila la comandă?

Va trebui să urmaţi un proces şi să parcurgeţi toţi paşii pe rând pentru a obţine piesa de mobiler dorită. Realizaţi-vă un plan şi urmăriţi-l cu stricteţe.

Măsuraţi cu atenţie camera pe care doriţi s-o mobilaţi şi alegeţi un design. Pentru alegerea unui design puteţi urmări website-uri de specialitate sau reviste, dar vă puteţi sfătui şi cu producătorul mobilei. Pentru a nu fi nevoiţi să realizaţi modificări de design, aşa că asiguraţi-vă că sunteţi hotărâţi 100%.  După aţi efectuat măsurătorile şi aţi ales un design, lăsaţi meseriaşul să-şi facă treaba şi casa dumneavoastră va fi cea demult visată cu ajutorul unor piese de mobilier unice şi de calitate.

Cei de la CORAMI MOB sunt capabili să vă ghideze datorită experienţei obţinute de-a lungul anilor de muncă. Măsurătorile şi consultanţa de specialitate pentru alegerea materialelor, culorilor şi design-ului sunt gratuite.

CORAMI MOB – Mobilă la comandă în Suceava şi Rădăuţi
Website: 
https://www.coramimob.ro.
Telefon: 0742 515 222
E-mail: contact@coramimob.ro

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CORAMI MOB - mobilă la comandă, stil şi eleganţă.
 Vizualizări articol: 2904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
CORAMI MOB - mobilă la comandă, stil şi eleganţă4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei