Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2017 - Anul XXII, nr. 237 (6653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foc în plină zi

Bărbat salvat în ultima clipă dintr-un incendiu provocat de o ţigară aprinsă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat a fost salvat în mod dramatic din casa aflată în flăcări, după ce vecinul său a auzit strigătele de ajutor ale acestuia. La locul incendiului izbucnit în comuna Dărmănești au ajuns în scurt timp pompierii, care au reușit să stingă flăcările pornite de la o ţigară aprinsă.

Incendiul a fost anunţat luni după-amiază, în jurul orei 15.15, la faţa locului ajungând două echipaje de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Suceava. La sosirea echipajelor, ardea o casă bătrânească construită din lemn, fără a exista pericolul de propagare spre alte proprietăţi. Proprietarul, în vârstă de 69 de ani, fusese scos din locuinţă de un vecin, cu arsuri minore la un picior. El a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava și transportat la spital. Cercetările făcute de pompieri și poliţiști au arătat faptul că bărbatul, care suferă de afecţiuni fizice și psihice, locuiește singur, fiind vizitat zilnic de vecini. Luni la prânz, una dintre vecine i-a adus acestuia de mâncare, găsindu-l în pat acoperit cu o plapumă. După ce a mâncat puţin, acesta a fumat o ţigară, apoi vecina a plecat, lăsându-l tot în pat. În jurul orei 15.00, un localnic aflat prin zonă a auzit strigăte de ajutor dinspre locuinţa bărbatului, a mers și l-a găsit pe acesta târându-se din camera de zi spre ușa de acces. În casă luase foc plapuma și focul se extindea cu rapiditate. Trecătorul a reușit să-l scoată din casa cuprinsă de flăcări pe bărbat, însă nu a reușit să stingă incendiul. Vecinii au fost cei care au sunat la 112. După două ore de intervenţie focul a fost lichidat, flăcările distrugând casa și bunurile din interior pe o suprafaţă de circa 60 de metri pătraţi. Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind neatenţia proprietarului locuinţei, care a lăsat ţigara aprinsă pe plapumă, iar focul s-a extins la bunurile textile din cameră. Bărbatul a primit îngrijirile medicale pentru arsurile suferite, iar poliţiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat salvat în ultima clipă dintr-un incendiu provocat de o ţigară aprinsă.
 Vizualizări articol: 2340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat salvat în ultima clipă dintr-un incendiu provocat de o ţigară aprinsă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei