Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2017 - Anul XXII, nr. 237 (6653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Doi nevricoși

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Derizorii reprezentațiile oferite de principalele candidate la titlu, în prima etapă a returului. Două scoruri nule din toate punctele de vedere, în fața unor adversari cu care trebuiau să zburde. Iar Alibec și Dan Petrescu s-au pierdut cu firea mai mult decât era cazul. Deși furia etalată putea să fie foarte bine una împotriva sa, atacantul FCSB-ului și-a atras tot oprobiul posibil din partea patronului (nici nu era greu!), a antrenorului (cam drastic, va fi nevoit să facă pe samariteanul), a presei și a comentatorilor (poate surprinzător, nu în totalitate). Eu nu m-aș grăbi să-l trag pe roată, cu unul ca Alibec trebuie să procedezi precum Șumudică. Prilejul de reabilitare ar putea fi chiar joi, în Liga Europa, dar asta doar dacă tandemul Becali-Dică simte oportunitatea. În schimb, mai maturul Dan Petrescu mi se pare cam… infantil! Dacă pe marginea terenului urli și protestezi de te alegi cu răgușeală cronică, precum Lobonț, asta pe lângă expedieri periodice în tribune, la conferința de presă chiar nu poți avea un discurs cât de cât echilibrat?! Oricine era de vină pentru neputința din teren, râul, ramul, de parcă jocul slab ar fi exclus statistic! Noroc că vine pe turnantă proaspăta Craiovă, cu piticii ei care parcă-i au ca modele pe Mertens și Insigne de la Napoli, mai ales ambele cluburi sunt alb-albastre. Poate că necunoscutul ăsta de Mangia ne va surprinde pe toți și le va fura șunca din fasole antrenorilor autohtoni. Să vedem dacă mutarea pe noul stadion va fi de bun augur pentru olteni, așa cum își închipuie ei, deși reversul înseamnă o anumită presiune de gestionat.

A reușit să scoată capul la lumină și Dinamo, pe spezele încasatoarei de serviciu, Juventus ex-Colentina. Vine însă tare pe turnantă Viitorul, care nici nu-mi închipuiam să mai emită pretenții de play-off. Dacă totuși, va reuși, atunci jos cu pălăria pentru Hagi! Dar cea mai în formă echipă pare a fi Chiajna, aflată la a patra victorie consecutivă, ultima din serie fiind un scor de neprezentare administrat Timișoarei, în deplasare. Din catacombele clasamentului, iat-o ajunsă la distanță de o victorie de play-off!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi nevricoși.
 Vizualizări articol: 1185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doi nevricoși5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei