Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2017 - Anul XXII, nr. 237 (6653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Actele la control!

Anchetă: Cu cine şi unde au dat proba practică pentru obţinerea permisului de conducere autorii accidentelor rutiere grave din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava începe verificarea modului în care au fost obţinute permisele auto de către şoferii suceveni care au provocat accidente rutiere grave în ultimii trei ani.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, ieri, că solicită Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor şi celorlalte instituţii de resort să-i comunice din baza de date informaţii despre locaţia în care aceşti şoferi au susţinut proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere şi cine au fost examinatorii. ”În două săptămâni, am avut 10 morţi în accidente rutiere. Consider că una dintre cauze este modul în care aceşti şoferi au obţinut permisul şi vrem să verificăm acest lucru, cu toate structurile abilitate”, a declarat Adomnicăi.

 

”Fără milă faţă de cei care sunt sub influenţa alcoolului la volan”

O altă cauză, în opinia prefectului, este numărul mare de kilometri de drum naţional, peste 600 de km, care trebuie acoperit de poliţiştii rutieri, al căror efectiv s-a redus considerabil în urma pensionărilor.

Primii vizaţi de verificările dispuse de prefect sunt şoferii cu vârste mai mici de 25 de ani.

În paralel, se iau măsuri pentru un control mai sever al modului în care este respectată legislaţia de către participanţii la traficul rutier. Pe drumul naţional 2E vor fi montate indicatoare de semnalizare suplimentare şi va acţiona un al doilea radar.

În ceea ce priveşte consumul de alcool, prefectul Mirela Adomnicăi a declarat că le-a cerut poliţiştilor să fie ”fără milă faţă de cei care sunt sub influenţa alcoolului la volan”.

Deblocarea angajărilor în structurile Ministerului de Interne şi scoaterea la concurs pentru angajare din surse externe a 150 de posturi pe funcţii de execuţie, la nivel naţional, va permite şi judeţului Suceava completarea unor locuri vacante în poliţie şi la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. La acesta din urmă sunt vacante cinci posturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anchetă: Cu cine şi unde au dat proba practică pentru obţinerea permisului de conducere autorii accidentelor rutiere grave din judeţ.
 Vizualizări articol: 11533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 14 voturi
Anchetă: Cu cine şi unde au dat proba practică pentru obţinerea permisului de conducere autorii accidentelor rutiere grave din judeţ3.9514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei