Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 oct 2017 - Anul XXII, nr. 227 (6643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Un sucevean, în distribuţia unui film care se anunţă cea mai tare producţie de acţiune din Asia din ultimii ani

Suceveanul Liviu Covalschi (36 de ani) face parte din distribuţia unei producţii de acţiune ale cărei filmări au început luna trecută în Coreea de Sud, având colegi de platou actori cunoscuţi, printre care, cap de afiş, Kevin Durand, de origine canadiană, cunoscut din filme precum X-Men Origins: Wolverine (2009), Real Steel (2011), I Am Number Four (2011), dar şi în seriale de televiziune, dintre care Lost ori Stragate SG-1.

Filmul se numeşte Private Military Company (PMC) şi urmează să apară pe marile ecrane în vara anului viitor.

 

Liviu joacă rolul unui mercenar, fost membru al forţelor speciale cubaneze

Deşi filmările sunt abia la început, am aflat totuşi câteva amănunte din scenariul filmului: Kevin şi Liviu fac parte dintr-o echipă de operaţiuni speciale, aflată sub tutela CIA, echipă trimisă în Coreea de Nord pentru o misiune spectaculoasă de salvare în interiorul unui buncăr subteran.

Liviu Covalschi joacă rolul unui fost membru al forţelor speciale cubaneze, alias „Carlos”, devenit mercenar şi angajat să se alăture echipei de operaţiuni speciale.

„Va fi un superfilm de acţiune, unul dintre cele mai bune de acest gen făcute în Asia în ultimii cinci ani”, ne-a mărturisit Liviu, povestindu-ne că în urmă cu aproximativ două luni a semnat un contract cu una dintre cele mai mari agenţii de profil care activează pe piaţa cinematografică din Asia, dar şi pe cea americană.

 

Şase studiouri, o echipă de peste 100 de oameni. Suceveanul, în discuţii pentru încă un rol important

Pe lângă Kevin Durand, românul, originar din Suceava, joacă alături şi de Malik Yoba, cunoscut din producţii precum New York Undercover (1994), Cool Runnings (1993) şi Cop Land (1997), dar şi alţi mulţi alţi actori, precum Spencer Daniels, cu numeroase roluri în filme şi seriale de televiziune, ori Lee Sun-Kyun şi Ha Jung-Woo, ultimii adevărate staturi în Coreea de Sud. De altfel, filmul va fi în limbile engleză şi coreeană.

“Suntem în Coreea de peste o lună deja la filmările noului film de acţiuni PMC. După mai multe zile de pregătiri, cu antrenamente de lupte, au început şi filmările. Sunt folosite şase studiouri, toate super bine pregătite pentru toate scenele de acţiune. O echipă de peste 100 de persoane aleargă 12-14 ore zilnic ca acest proiect să iasă impecabil!”, ne-a declarat suceveanul.

Liviu Covalschi a adăugat că agenţii care îl reprezintă sunt în discuţii şi pentru o altă producţie cinematografică, un film despre circuitele MMA (arte marţiale mixte), şansele ca românul să fie în distribuţia acestui proiect fiind destul de mari.  

 

Românul cu viaţă de film

Liviu Covalschi, alias “Keno”, a avut la rându-i o viaţă de film. La 24 de ani a plecat din Suceava, aterizând la mii de kilometri distanţă de casă, tocmai în Macao, unde a început să lucreze într-un club, în show-urile de noapte. În câţiva ani, Liviu a ajuns să coordoneze spectacolul care avea loc noapte de noapte în acel club din exotica locaţie, supranumită Los Angelesul Asiei, creând scenarii speciale de entertainment cu efecte speciale, lumini, costume incitante, foc şi artificii, DJ şi MC renumiţi.

„Keno”, aşa cum îl ştiau toţi, şi-a creat reputaţia unuia dintre cei mai buni manageri de noapte din Macao. Au apelat la serviciile sale şi investitori din Balcani, Liviu fiind implicat în numeroase proiecte în industria de entertainment. “Unde e Keno, e spectacol”, scria în urmă cu câţiva ani o revistă din Balcani. Suceveanul a ajuns să apară şi în câteva reclame pe piaţa din Asia, iar pasiunea sa pentru sporturile de contact şi budy-building l-a determinat în urmă cu aproape un an şi jumătate să se dedice unei noi provocări: antrenor personal pentru VIP-uri.

Liviu este căsătorit cu o frumoasă româncă, Anca, şi împreună au un băieţel minunat.

El speră să dea lovitura şi în noua sa carieră, cea de actor, iar începuturile sunt destul de promiţătoare pentru românul cu viaţă de film.

 

Sergiu RUSU / Munchen

ZIARUL ROMÂNESC 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean, în distribuţia unui film care se anunţă cea mai tare producţie de acţiune din Asia din ultimii ani.
 Vizualizări articol: 6349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Un sucevean, în distribuţia unui film care se anunţă cea mai tare producţie de acţiune din Asia din ultimii ani3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei