Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 oct 2017 - Anul XXII, nr. 227 (6643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Locuri de parcare

Ultimele parcări de reşedinţă amenajate în Suceava, până la deblocarea proiectului respins de PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de modernizare a Sucevei de la scara blocului, demarată de conducerea municipiului reşedinţă de judeţ, s-a încheiat pe anul acesta, ultimele parcări de reşedinţă care au fost amenajate anul acesta fiind date în folosinţă recent, odată cu finalizarea lucrărilor de marcare.

„Nu mai putem face nici o parcare nouă de reşedinţă anul acesta deoarece proiectul de reabilitare a 4.364 de locuri de parcare nu a fost aprobat în Consiliul Local (consilierii PSD opunându-se pe 29 iulie şi pe 28 septembrie)”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi, care s-a ocupat de realizarea unui număr cât mai mare de locuri de parcare în cartiere, printre blocuri.

Cele mai noi parcări rezidenţiale amenajate, din păcate,  ultimele din acest an, sunt în George Enescu, bl. E68-E80 - 47 locuri parcare (1.235mp); pe strada Prieteniei (zona Elgida Burdujeni) - 63 locuri parcare (1.100mp); pe strada Ciprian Porumbescu - 39 locuri parcare (20 longitudinale, 19 oblice);  în cartierul George Enescu, bl. E66-E80 - 27 locuri parcare (820mp, inclusiv acces).

Inventarierea şi amenajarea de către Primăria Suceava a aproximativ 4.500 de locuri de parcare improvizate de oameni pe terenul viran din jurul blocurilor, proiect supus pentru a doua oară dezbaterii în Consiliul Local Suceava, a fost blocat din nou de reprezentanţii PSD în şedinţa de la finele lunii septembrie.

„În proiect sunt identificate 4.364 de locuri de parcare, dar vor fi mult mai multe atunci când suprafeţele respective vor fi asfaltate şi marcate corect. Este un proiect de inventariere, urmează intabularea şi apoi vom veni cu un proiect de modernizare. Câştigă suceveanul care are unde să parcheze maşina civilizat, iar orice altă intervenţie asupra domeniului public va fi imediat vizibilă, pentru a fi corectată şi remediată. Iar acolo unde se poate recupera spaţiu verde o vom face. Spaţiile respective sunt deja ocupate de maşini”, a explicat atunci viceprimarul Lucian Harşovschi, încercând să îi convingă pe consilierii PSD să aprobe proiectul de hotărâre.

Numai că, la fel ca în luna iulie, consilierii PSD l-au luat pe „Nu” în braţe şi nu i-au mai dat drumul, respingând proiectul care mai avea nevoie de un singur vot „pentru”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimele parcări de reşedinţă amenajate în Suceava, până la deblocarea proiectului respins de PSD.
 Vizualizări articol: 2100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Ultimele parcări de reşedinţă amenajate în Suceava, până la deblocarea proiectului respins de PSD3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei