Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 oct 2017 - Anul XXII, nr. 227 (6643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Fălticeni

A XIV-a ediţie a Târgului Mărului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Fălticeni, în colaborare cu Asociaţia Pomicultorilor din Bazinul Pomicol Fălticeni, Cooperativa Agricolă „Livezile” Fălticeni, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Asociaţia „Produs în Bucovina”, Centrul Cultural Bucovina, organizează, în perioada 21-22 octombrie 2017, în Piaţa „Nada Florilor” din municipiul Fălticeni, ediţia a XIV-a a Târgului Mărului.

Timp de două zile, centrul urbei de pe Şomuz se va transforma în cel mai mare târg de fructe din Moldova, aici urmând să expună pomicultori din judeţul Suceava, furnizori de materiale şi produse specifice pentru agricultură, producători şi procesatori de lapte şi carne, piscicultori, apicultori, legumicultori, meşteri populari.

În cadrul expoziţiei de fructe, amenajată în mijlocul Pieţei „Nada Florilor”, expozanţi din bazinul pomicol Fălticeni-Rădăşeni vor prezenta soiurile de mere care se cultivă în această zonă. Specialişti din cadrul Direcţiei Agricole şi al APIA Suceava vor oferi consultanţă de specialitate la standurile amenajate în cadrul târgului. Pe lângă pomicultori şi-au anunţat prezenţa producători de material săditor, de utilaje agricole, firme care asigură substanţe pentru combaterea dăunătorilor, membrii Asociaţiei “Produs în Bucovina”, producători de băuturi alcoolice din fructe şi producători de sucuri naturale.

Primarul Cătălin Coman a declarat: „Târgul de mere şi produse agroalimentare se va deschide sâmbătă, 21 octombrie. De la ora 10,00, în Piaţa <Nada Florilor> se vor desfăşura activităţi comerciale cu fructe şi legume. După ora 13,30, în aceeaşi locaţie va avea loc Festivalul fanfarelor, în care vor evolua fanfare ţărăneşti, solişti din Fălticeni, din judeţul Suceava şi Ansamblul Folcloric <Floricică de la Munte>, al Centrului pentru Cultură și Arte <Carmen Saeculare> Neamţ. Duminică, Târgul de mere se va deschide la ora 10,00, iar după ora 12,00 atmosfera va fi întreţinută de cunoscuţi solişti şi ansambluri folclorice din judeţul Suceava şi Ansamblul Folcloric <Balada> al Centrului Cultural <Dacia> Bistriţa-Năsăud”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A XIV-a ediţie a Târgului Mărului.
 Vizualizări articol: 2345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A XIV-a ediţie a Târgului Mărului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei