Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 oct 2017 - Anul XXII, nr. 227 (6643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune sindicală

Afişe cu ”Protest Naţional”, pe toate ambulanţele operative din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ambulanţele operative din judeţul Suceava poartă, de ieri, afişe cu inscripţia „Protest Naţional”, iar membrii echipelor de intervenţie afiliaţi Sindicatului ”Ambulanţa” poartă banderole albe. În acest fel, sindicatul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava s-a alăturat protestului declanşat la nivel naţional, de Federaţia Naţională “Ambulanţa” România.

Liderul sindical Daniel Feher a declarat, ieri, că afişele au fost amplasate la loc vizibil, respectiv pe parbriz şi pe geamul uşii din spate, şi că vor fi utilizate, la fel ca şi banderolele albe, până în data de 11 octombrie a.c. sau până la primirea unui răspuns favorabil din partea factorilor de decizie la solicitările înaintate de FNAR.

Feher a subliniat că acţiunea de protest nu afectează activitatea serviciului de ambulanţă.

Liderul sindical a mai spus că până în 11 octombrie continuă procesul de strângere de semnături pentru stabilirea calendarului acţiunilor sindicale viitoare.

FNAR a anunţat declanşarea, începând cu data de 5 octombrie a.c., ora 8:00, cu sprijinul organizaţiilor sindicale membre din serviciile de ambulanţă, a unui protest naţional pe o perioadă nedeterminată în toate serviciile de ambulanţă.

“În toată această perioadă, conducerea FNSAR este dispusă să  continue discuţiile cu reprezentanţii Guvernului, până la soluţionarea favorabilă a revendicărilor privitoare la personalul din Serviciile Publice de Ambulanţă”, se precizează într-un comunicat de presă al FNAR.  

În documentul citat se arată că, potrivit calendarului acţiunilor sindicale, în data de 11 octombrie 2017 sindicaliştii ar urma să se picheteze sediul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, precum şi sediul Ministerului Sănătăţii, aceste acţiuni fiind urmate de deplasarea în coloană a protestatarilor până în Piaţa Constituţiei.

Printre revendicările FNAR se numără stoparea diminuării veniturilor salariale începând cu 1 ianuarie 2018 prin aplicarea noului Regulament de sporuri, renunţarea la măsurile privind transferul taxelor sociale de la angajator la angajat, îmbunătăţirea situaţiei parcului auto învechit  prin urgentarea achiziţiei de ambulanţe, dar şi suplimentarea numărului de posturi în condiţiile în care serviciile de ambulanţă se confruntă cu un deficit de personal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Afişe cu ”Protest Naţional”, pe toate ambulanţele operative din Suceava.
 Vizualizări articol: 1334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Afişe cu ”Protest Naţional”, pe toate ambulanţele operative din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei