Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 oct 2017 - Anul XXII, nr. 227 (6643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victime

O bătrână moartă, alţi doi bătrâni răniţi grav, după traversări neregulamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 72 de ani a fost accidentată marţi seară de o maşină, după o traversare imprudentă, acesta fiind al treilea accident în care cad victime vârstnici în doar două zile. Toate accidentele au în prim-plan traversări neregulamentare, iar consecinţele au fost grave în două cazuri şi tragice în unul.

Miercuri seară, în jurul orei 19.40, pe DJ 208S, pe raza satului Gulia, oraşul Dolhasca, Constantin S., în vârstă de 45 de ani, din Capu Câmpului, aflat la volanul unui autoturism Skoda Octavia, a accidentat-o pe localnica Vera M., în vârstă de 72 de ani. Din cercetări a rezultat că vârstnica s-a angajat în traversarea drumului fără a se asigura corespunzător, din dreapta conducătorului auto, care nu a mai reuşit să evite impactul.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava, cu leziuni destul de grave. Diagnosticul preliminar în cazul ei a fost contuzie gambă şi femur stâng, plus contuzie humerus, însă aceasta urma să fie investigată suplimentar pentru a se stabili dacă leziunile nu sunt mai grave.    

Cu o zi înainte, marţi, o bătrână de 82 de ani a fost accidentată mortal de o maşină. Tragedia s-a petrecut pe DJ 208, în satul Basarabi, comuna Preuteşti.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri rezultă că un şofer în vârstă de 67 de ani, Dumitru B., localnic din Preuteşti, aflat la volanul unui autoturism VW, s-a angajat în depăşirea unui autoturism din faţa sa, moment în care, în timp ce rula pe sens opus, a acroşat-o pe localnica Frăsina P., în vârstă de 85 de ani. Femeia traversa strada din partea dreaptă, având în vedere sensul de deplasare al conducătorului auto, şi au fost lovită violent, decedând în scurt timp.

Tot marţi, în jurul orei 17.30, un alt bătrân, în vârstă de 82 de ani, a fost accidentat, în satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, în condiţii asemănătoare.

În acest caz, un şofer în vârstă de 25 de ani, Constantin N., din Păltinoasa, aflat la volanul unui Opel Astra, a ieşit de pe un drum comunal spre DN 2E şi a virat la stânga, spre Fălticeni. În timpul acestei manevre, şoferul l-a acroşat pe pietonul Emilian C., în vârstă de 82 de ani, din comuna Păltinoasa, angajat în traversare. 

Bărbatul de 82 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean cu leziuni cranio-cerebrale şi comoţie cerebrală.

În acest caz, din primele cercetări poliţiştii au stabilit că ar fi vorba de o culpă comună. De remarcat că pietonul în vârstă de 82 de ani s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis, deşi la aproximativ 15 metri avea trecere de pietoni.

Bătrânii şi copiii sunt victimele cele mai frecvente în cazurile de accidente în timpul traversărilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână moartă, alţi doi bătrâni răniţi grav, după traversări neregulamentare.
 Vizualizări articol: 1600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O bătrână moartă, alţi doi bătrâni răniţi grav, după traversări neregulamentare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei