Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 oct 2017 - Anul XXII, nr. 227 (6643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Iubirea de moșie e un zid chinezesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

N-aș putea spune că am văzut meciul Simonei cu Șarapova de la China Open, dar nici că nu l-am văzut. Aplicația Digi, pe un telefon rezemat de o scrumieră, se pune? Doar la reluările din plan apropiat apucam să văd mingea, așa că acum înțelegeți de ce n-am fost nici călare, nici pe jos. Dar am putut să-mi dau seama că Simona a avut altă abordare și a mustit de încredere. 6-2, 6-2 aud că este cea mai drastică înfrângere a Șarapovei, de la revenirea în circuit! Bineînțeles, un astfel de scor n-ar fi fost posibil cu un serviciu deficitar, dar nu știu dacă e rodul jocului bun, adică vine din încredere, sau tocmai serviciul eficient a fost baza pe care s-a construit jocul bun. Din această dilemă nu pot ieși, de-aia abia aștept meciul de azi, cu Kasatkina, altă rusoaică la care Halep are de plătit polițe. Propoziția anterioară se adresează doar celor care citesc dis de dimineață rândurile astea pe hârtie. Ceilalți veți fi aflat dacă e rost de speranțe în continuare, căci meciul cu pricina era prevăzut a începe la 7,30.

Nu știu dacă să mă înham iarăși la un scenariu privind locul 1 WTA, căci prea am nimerit variantele ghinioniste pentru Simona. Dar nu mă pot abține... Este bătut în cuie faptul că primul loc e al ei dacă va câștiga turneul. Ar mai fi o variantă: să piardă în finală, dar să nu o facă în fața Svitolinei. Ei bine, iată o combinație la care chiar nu mi-aș dori să asist: Svitolina să se piardă pe drum, adică fie s-o elimine Garcia în sferturi, fie s-o elimine învingătoarea dintre cehoaicele Kvitova și Stricova în semifinală, dar Simona să fie oprită și ea taman în semifinală de... o româncă! Fiindcă după Kasatkina ar urma meci cu învingătoarea dintre Sorana și Ostapenko, cu șanse bune pentru româncă, a cărei victorie senzațională cu Pliskova chiar am văzut-o! Sorana a jucat curajos și inteligent, n-a dat un pas în spate, răspunzând atacurilor lungi ale Pliskovei cu niște lovituri din drop perfect direcționate. După un prim set la discreția ei, în al doilea a salvat 3 mingi de set la rând la 2-5, ducându-se apoi întins la 7-5! Amuțitor de-a dreptul, mi-aș dori s-o fi pus la respect și pe obraznica de Ostapenko, dar până la Simona. Măcar de data asta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iubirea de moșie e un zid chinezesc.
 Vizualizări articol: 1301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Iubirea de moșie e un zid chinezesc5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei