Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 oct 2017 - Anul XXII, nr. 227 (6643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La a III-a ediţie

Săptămâna Europeană a Sportului, la Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu” Dumbrăveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii şi profesorii Liceului Tehnologic ”Mihai Eminescu” Dumbrăveni au înţeles că mişcarea şi sportul au numeroase beneficii asupra sănătăţii şi au participat la activităţi care se înscriu în tema generală a Săptămânii europene a sportului - cros, antrenamente în centrul de fitness-aerobic din comună, dar şi un marş. Întreaga activitate a fost  susţinută de Mihai Androhovici, vicepreşedinte al Federaţiei Române Sportul pentru Toţi, datorită căruia toţi elevii participanţi au putut fi recompensaţi cu diplome şi tricouri personalizate.

Sub un soare generos de toamnă, nerăbdători şi entuziaşti, aproximativ 150 de elevi din clasele III-VIII, coordonaţi de profesorii Petru Poenaru, Cristian Cîrlig, Simona Iavni, Dana Huţanu şi Mihai Morişcă, au participat la ”Crosul Dumbrăveniului”, organizat în parcul din comună.

Primii patru câştigători ai celor trei categorii – clasele a III-a şi a IV-a, clasele a V-a şi a VI-a, clasele a VII-a şi a VIII-a – au fost premiaţi de Adriana Duceac - director adjunct al liceului, care a felicitat elevii şi cadrele didactice, încurajând copiii să practice cât mai multe sporturi şi i-a îndemnat să renunţe la activităţile statice din faţa calculatorului şi a televizorului, în favoarea activităţilor fizice şi a mişcării.

Antrenamentele sportive, coordonate de profesorii Petru Poenaru, Mihai Morişcă şi Adriana Morişcă, au avut loc la Sala de fitness ”MCM&ADAGYM” din localitate, iar participantele au fost aproximativ 50 de fete, eleve ale claselor a IX-a şi a X-a de la Liceul ”Mihai Eminescu”.

”Ziua mersului pe jos” a constituit un excelent prilej de a ne aduce aminte că, aşa cum spunea Hippocrate, ”mersul pe jos este cel mai bun medicament”. Elevii şi profesorii liceului din Dumbrăveni au încheiat ”Săptămâna europeană a sportului” cu un marş care le-a adus de îndată beneficiile acestui tip de sport la îndemâna oricui: bună dispoziţie, sănătate şi poftă de viaţă.

Săptămâna europeană a sportului, ajunsă la a treia ediţie, este o iniţiativă a Comisiei Europene de promovare a sportului şi a activităţii fizice în întreaga Europă. Coordonatorul naţional al evenimentului este Federaţia Română Sportul pentru Toţi, iar la nivel judeţean – Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi. Sloganul campaniei este ”#BeActive” şi îşi propune să încurajeze orice persoană să fie activă, să promoveze un stil de viaţă activ şi sănătos pe perioada acestei săptămâni, dar şi pe parcursul întregului an. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămâna Europeană a Sportului, la Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu” Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 1512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Săptămâna Europeană a Sportului, la Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu” Dumbrăveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei