Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 sep 2017 - Anul XXII, nr. 219 (6635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Un şofer beat, cu alcoolemie foarte mare, a provocat un accident şi a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer aflat în stare avansată de ebrietate a provocat un accident, intrând cu maşina pe contrasens, după care a părăsit locul faptei. Depistat de polițişti la puțin timp după accident, conducătorul auto avea concentrația de 1,15 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă, în mod normal, o alcoolemie de peste 2,3 la mie în sânge. Accidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 19.50, pe DJ 209C, pe raza satului Liteni, comuna Moara.

Din cercetările polițiştilor rutieri rezultă că Vasile Lupu, în vârstă de 51 de ani, din satul Frumoasa, conducea un autoturism VW Passat, iar la un moment dat a pătruns brusc cu maşina pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de o femeie în vârstă de 48 de ani, Eugenia M., din municipiul Suceava.

Martorii au povestit că după impact, şoferul, care inițial coborâse din maşină şi părea a fi în stare de ebrietate, s-a urcat la volanul autovehiculului şi a plecat.  

Femeia de la volanul celuilalt autoturism a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu o contuzie de antebraț stâng.

În privința şoferului care a intrat cu maşina pe contrasens, polițiştii l-au depistat în scurt timp. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului. Având în vedere cumulul de infracțiuni, dar şi alcoolemia foarte mare, după audierile de luni noapte, marți dimineață, pe numele şoferului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. În baza ordonanței, bărbatul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, cercetările continuând sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer beat, cu alcoolemie foarte mare, a provocat un accident şi a fugit.
 Vizualizări articol: 1803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer beat, cu alcoolemie foarte mare, a provocat un accident şi a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei