Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 sep 2017 - Anul XXII, nr. 219 (6635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În această săptămână

Lucrări de plombare şi marcaje rutiere, pe cele mai importante drumuri naţionale din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a anunţat că în această săptămână au loc lucrări de reperaţii, respectiv de amenajare rutieră, pe cele mai importante două drumuri naţionale care străbat judeţul nostru. Astfel, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, au început lucrări de plombare a gropilor, în timp ce pe DN 2, pe sectorul Suceava-Cumpărătura, se vor efectua marcajele noi, după turnarea covorului de asfalt de pe această porţiune.

În cazul DN 17 lucrările de întreţinere, adică de reparare a porţiunilor cu denivelări sau gropi, se desfăşoară atât la nivelul Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, cât şi al Secţiei de Drumuri Câmpulung Moldovenesc. Practic, se lucrează pe întreaga porţiune a DN 17, adică de la ieşirea din municipiul Suceava şi până la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud. Fiind vorba doar de lucrări de plombare, pe porţiunile afectate lucrările se vor finaliza în această toamnă.

În privinţa DN 2 Suceava-Cumpărătura, ieri se făceau măsurătorile prealabile trasării marcajelor. Problema lipsei marcajelor rutiere a fost resimţită puternic în ultimele zile de sucevenii care circulă pe acest drum, riscul de accidente fiind mult mai mare în astfel de condiţii.

În această săptămână, lucrătorii de la „Drumuri Naţionale” mai au în graficul de lucrări şi oraşul Siret, unde dalele din beton sunt scoase, iar în locul lor va fi turnat un covor asfaltic.

Compartimentul de Comunicare şi Relaţii Publice al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi a transmis că lucrările presupun şi restricţii temporare de circulaţie şi a transmis un apel conducătorilorauto care tranzitează zonele respective să înţeleagă importanţa efectuării acestor lucrări şi să respecte semnalizările rutiere temporare.

Recent au fost finalizate lucrările la DN 17B, pe raza comunei Crucea, unde a fost turnat covor asfaltic.

Cel mai mare şantier este deschis pe DN 18, care leagă Suceava de Maramureş. Muncitorii firmei care a câştigat licitaţia lucrează pe ambele tronsoane ale drumului aflat pe raza judeţului nostru. În cazul DN 18 este vorba de lucrări ample, de modernizare capitală a drumului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări de plombare şi marcaje rutiere, pe cele mai importante drumuri naţionale din Suceava.
 Vizualizări articol: 2411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrări de plombare şi marcaje rutiere, pe cele mai importante drumuri naţionale din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei