Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 sep 2017 - Anul XXII, nr. 219 (6635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condamnări definitive

Aproape nouă ani de închisoare pentru doi indivizi care tâlhăreau femei pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, trimişi în judecată pentru fapte de tâlhărie calificată şi furt, victime fiind femei care erau atacate pe străzile din municipiul Suceava şi deposedate de bunuri, de regulă de telefoane mobile, au fost condamnaţi definitiv. Tânărul care a comis efectiv faptele, Marian Mihai Clim, din Hănţeşti, a primit 6 ani de închisoare cu executare, în timp ce complicele împreună cu care acţiona, Adrian Lăcătuş, din Suceava, are de executat 2 ani şi 8 luni de închisoare, tot cu executare. Cei doi au fost condamnaţi de Judecătoria Suceava, iar Curtea de Apel Suceava a menţinut pedepsele, dând verdictul final la sfârşitul săptămânii trecute. Dacă Marian Mihai Clim se afla deja după gratii, arestat preventiv din ziua în care a fost prins de poliţişti, Adrian Lăcătuş a fost ridicat de poliţişti luni, 25 septembrie, de la adresa de domiciliu din municipiul Suceava, fiind introdus în Penitenciarul Botoşani.

Ca mod de operare, inculpatul Marian Mihai Clim ataca femei pe stradă şi le smulgea telefonul, astfel că şase din cele şapte fapte au fost încadrate la infracţiunea de tâlhărie calificată. Complicele Adrian Lăcătuş s-a ocupat inclusiv de vinderea bunurilor furate.

Faptele au fost comise într-un interval scurt de timp, 10-17 martie 2017.

De exemplu, pe 10 martie, o femeie care se deplasa pe bulevardul George Enescu şi vorbea la telefon a fost atacată din spate, fiind trasă de umăr şi fiindu-i smuls telefonul, marca Samsung Galaxy S5 Neo, în valoare de 1.000 de lei. Ulterior, telefonul a fost vândut de Adrian Lăcătuş cu 150 de lei.

Cum faptele s-au repetat de la o zi la alta, poliţiştii s-au mobilizat şi i-au prins în flagrant pe cei doi.

Marian Mihai Clim a fost condamnat pentru toate cele şapte fapte, la pedeapsa cea mai grea, de 2 ani şi 6 luni închisoare, adăugându-se, conform Codului Penal, o treime din celelalte condamnări şi astfel rezultând sentinţa finală, de 6 ani de închisoare. La fel s-a întâmplat şi în cazul complicelui, care a luat pedepse mai mici, în raport cu gravitatea faptelor sale.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape nouă ani de închisoare pentru doi indivizi care tâlhăreau femei pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 2562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape nouă ani de închisoare pentru doi indivizi care tâlhăreau femei pe străzile Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei