Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 sep 2017 - Anul XXII, nr. 219 (6635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Vânaţi” în tot judeţul

15 comercianţi de ciuperci, ridicaţi de poliţie cu scandal de la marginea drumului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comercianţii de ciuperci au ajuns în ultima perioadă în colimatorul poliţiştilor, după ce au fost depistaţi în mai multe rânduri vânzând ciuperci în locuri nepermise şi fără autorizaţie. Un control de rutină efectuat de un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti, care acţiona pe un traseu din comuna Vicovu de Jos, a provocat nemulţumire din partea celor verificaţi, care au încercat să se opună verificărilor.

Incidentul a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 15.00, la intersecţia drumurilor DN 2H cu DN 2E, din comuna Vicovu de Jos. La trecerea echipajului prin zonă, pe acostamentul drumului din intersecţie au fost identificate în jur de 15 persoane, care comercializau ciuperci şi fructe de pădure. La încercarea poliţiştilor de a-i legitima pe comercianţi, aceştia au refuzat prezentarea actelor de identitate. Mai mult de atât, cei vizaţi au început să devină agresivi cu poliţiştii, provocând un adevărat scandal în zona intersecţiei unde vindeau ciuperci. În urma atmosferei ostile create, poliţiştii au fost nevoiţi să solicite întăriri din partea altor echipaje de poliţie aflate în patrulare în zonele apropiate. Cu ajutorul poliţiştilor sosiţi la faţa locului, scandalagiii au fost transportaţi la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti, unde au fost audiaţi. Pe numele unora dintre aceştia, care s-au comportat mai agresiv, au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.500 de lei, în acelaşi timp fiind confiscată şi cantitatea de 114 kg de ciuperci, care a fost predată Ocolului Silvic Marginea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 comercianţi de ciuperci, ridicaţi de poliţie cu scandal de la marginea drumului.
 Vizualizări articol: 2529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15 comercianţi de ciuperci, ridicaţi de poliţie cu scandal de la marginea drumului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei