Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 sep 2017 - Anul XXII, nr. 219 (6635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


N-a zis-o Meme pe-aia cu hegemonia?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că FCSB nu s-a mai blocat în egaluri și nici bătaie n-a mai luat de la Dinamo. Practic, abia acum a ieșit rezultatul scontat. După câteva sezoane de autodepășire în derby, dinamoviștii nu și-au mai putut încurca rivalii, iar de acum încolo cred că îi va fi tot mai greu. Iar când suporterii sunt privați până și de această satisfacție, numai Negoiță să nu te cheme! Contra a reușit să-și păcălească un timp jucătorii că pot mai mult decât cred, dar lotul se subția din ce în ce mai tare și șansa lui a fost că a plecat la timp. Să vedem dacă la mai bine. A venit Miriuță, un antrenor la fel de molcom ca Andone, cu o misiune încă și ”mai” imposibilă. Turul se va încheia etapa viitoare, iar dacă Dinamo nu câștigă restanța de azi cu Chiajna, atunci e în pericol să termine prima jumătate a sezonului regulat în afara play-off-ului! Oricum, nici ocuparea locului 6 nu ar fi un titlu de glorie...

Dar, în așteptarea meciurilor din Europa, să lăsăm puțin fotbalul pentru tenis. Un cititor sugera ca subiect Cupa Laver. Aș fi fost bucuros să scriu despre această competiție, dar din păcate niciun post de televiziune de la noi nu a preluat-o, astfel că nu am văzut niciun meci. M-am mulțumit cu un rezumat de pe youtube pentru prima înfrățire la dublu dintre Federer și Nadal, câștigători în super tie-break în fața americanilor Querrey și Sock. Au fost multe zâmbete pe teren, ceea ce nu prea vezi la meciurile lui Nadal, multe puncte spectaculoase, mai ales acela în care Roger și Rafa s-au repezit în același timp să lovească un smash, fiind la un pas de coliziune, evitată în ultimul moment de elvețian, care era ”cu fața la joc”. Sub privirile lui Rod Laver, cel care dă numele acestei competiții, echipa Europei a învins abia în ultimul meci Restul Lumii, deși prima avea în componență 5 jucători din 6 în Top 10, iar cealaltă niciunul! Nu e locul să detaliez acum regulamentul, cert e că înainte de ultimele două meciuri de simplu, Europa mai avea nevoie de o victorie, cu numerele 1 și 2 succesiv pe teren. Surpinzător, Nadal pierde în două seturi lungi cu Isner, astfel că întâlnirea Federer-Kyrgios devine decisivă. Dacă învingea australianul, scorul devenea egal și ar fi fost nevoie de un meci suplimentar. Și nu se poate spune că n-a fost aproape... Roger a pierdut primul set, apoi a câștigat cu 8-6 în tie-break și cu 11-9 în super tie-break!! Ce ziceți, merita văzut și altfel decât pe internet?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului N-a zis-o Meme pe-aia cu hegemonia?.
 Vizualizări articol: 1326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
N-a zis-o Meme pe-aia cu hegemonia?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei