Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 apr 2017 - Anul XXII, nr. 94 (6510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Manevre interzise

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut în apropiere de Pătrăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două persoane au ajuns la spital miercuri dimineaţă, în urma unui accident petrecut pe DN 2, în jurul orei 09.00, în apropiere de Pătrăuţi.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Iaslovăţ, se afla la volanul unei Dacii Logan, în care se mai afla şi o femeie ca pasager. La un moment dat, acesta a vrut să facă o manevră de întoarcere spre stânga, prin parcarea aflată la marginea drumului. În momentul în care a făcut stânga peste linia mediană a drumului, fără a se asigura la executarea acestei manevre, a fost izbit în portiera din stânga faţă de un autoturism Dacia Logan MCV, condus de un bărbat de 29 de ani, din municipiul Suceava, care se angajase în depăşire, încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers. Autoturismul lovit în lateral a fost proiectat la 10 metri distanţă, într-o lizieră de copaci aflată în apropierea drumului. Impactul puternic a făcut ca şoferul în vârstă de 68 de ani, din Dacia Logan, să rămână blocat în autoturism, fiind nevoie de o operaţiune de descarcerare a acestuia şi transportarea lui cu un echipaj al ambulanţei la spital, unde a fost diagnosticat cu plagă occipitală şi traumatism toraco-abdominal. La spital a ajuns şi şoferul din cea de a doua maşină, care a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit mai multe excoriaţii fronto-temporal dreapta şi un traumatism abdominal.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea 0,00 mg/l, iar apoi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Poliţiştii au făcut măsurători la locul producerii accidentului şi fac cercetări în continuare pentru a identifica cine se face vinovat de producerea accidentului, fiind deschis şi un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut în apropiere de Pătrăuţi.
 Vizualizări articol: 4062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut în apropiere de Pătrăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei