Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 apr 2017 - Anul XXII, nr. 94 (6510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident în intersecţie

Motociclist rănit grav într-un impact violent cu un BMW, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, care conducea o motocicletă, a fost lovit extrem de violent de un autoturism, în intersecţia de la Biblioteca Bucovinei, în centrul municipiului Suceava. Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 20.30.

Motociclistul circula pe artera principală, dinspre Centru, şi s-a încadrat pe banda pentru viraj la stânga, spre Cetatea de Scaun a Sucevei. Imediat ce a virat la stânga, în intersecţie, motociclistul a fost lovit de autoturismul BMW care circula pe direcţia de la Bancă spre Centru. Impactul a fost atât de puternic încât motocicleta a ajuns la mai bine de 50 de metri de intersecţie.

Autoturismul BMW a fost grav avariat în urma impactului. După primul impact, tânărul de pe motocicletă s-a lovit violent cu capul de parbrizul BMW-ului. Ambulanţa deplasată la faţa locului l-a preluat pe tânărul de 31 de ani şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Tânărul era suspect de mai multe fracturi la braţe şi picioare şi urma să fie investigat la computerul tomograf. Pozitiv era totuşi că acesta era conştient şi cooperant.

Accidentul a fost surprins destul de clar de o cameră video amplasată în intersecţie.

Pe imagini se observă cum motociclistul trece printre maşinile care aşteptau la semafor şi se postează primul pe banda de viraj la stânga. Chiar la limita de schimbare a semaforului pe verde, acesta se pune în mişcare în viteză. Cert este că atunci când a ajuns în intersecţie motociclistul este deja pe verde. Pe de altă parte, şi în cazul şoferului BMW-ului se poate vorbi de o forţare a semaforului.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar de cercetare penală şi vor stabili exact cum se împarte vina în acest caz. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclist rănit grav într-un impact violent cu un BMW, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 9136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Motociclist rănit grav într-un impact violent cu un BMW, în centrul Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei