Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 apr 2017 - Anul XXII, nr. 94 (6510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr în vârstă de 25 de ani, înjunghiat după un conflict în stradă

Joi, 27 Aprilie 2017 (16:31:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr în vârstă de 25 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, cu plăgi înjunghiate, la o mână şi la un picior, după o altercaţie avută în stradă, lângă Palatul de Justiţie Suceava. Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată miercuri seară, în jurul orei 20.15, de cadrele de la Spitalul Judeţean, care au informat că un tânăr agresat a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe cu o ambulanţă. Sorin Adrian Deleu, în vârstă de 25 de ani, din Bosanci, a relatat de pe pat de spital că se afla în imediata apropiere a Palatului de Justiţie, pe strada Anastasie Crimca, unde a avut o discuţie contradictorie cu fratele său, în vârstă de 19 ani. Primii care au intervenit la faţa locului au fost membrii unei patrule a Jandarmeriei. Aceştia au surprins scandalul din stradă şi au intervenit pentru a-i despărţi pe tineri. Unul dintre ei a fugit, fiind ajuns din urmă şi imobilizat. Ulterior s-a stabilit că era vorba chiar de agresor, identificat în persoana lui Florian Pârvu, în vârstă de 30 de ani, din Ipoteşti. Conform poliţiei, tânărul de 30 de ani, care trecea prin zonă, a intervenit şi le-a cerut fraţilor să nu se mai certe, după care ar fi plecat mai departe. Poliţiştii cred că cei doi fraţi l-au urmărit pe celălalt tânăr pentru a-i aplica o corecţie, iar la un moment dat acesta din urmă a scos cu cuţit tip briceag şi l-a lovit pe fratele mai mare. În cadrul anchetei urmează să se stabilească şi dacă aceştia chiar nu se cunoşteau între ei. Tânărul înjunghiat a fost diagnosticat cu plăgi înjunghiate la antebraţul stâng şi la coapsa dreaptă, fiind internat pe secţia de Chirurgie Plastică în stare stabilă. Fapta a fost înregistrată deocamdată la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, însă încadrarea exactă va fi făcută în urma examinării medico-legale a victimei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr în vârstă de 25 de ani, înjunghiat după un conflict în stradă.
 Vizualizări articol: 7265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr în vârstă de 25 de ani, înjunghiat după un conflict în stradă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei