Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 apr 2017 - Anul XXII, nr. 94 (6510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Năstase bate pari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De fapt, cred că subiectul ar fi trebuit închis încă de atunci, după modelul fotbalistic la nivel mare, adică de cupe europene sau campionate mondiale, conform căruia incidentele având în prim-plan indiferent ce tip de agresiune sunt ignorate complet. Adică, după prima imagine în care îl vezi pe idiot gol-puşcă în mijlocul gazonului ori îmbrăcat, dar fluturând vreun fular ori o pancartă, imediat se bagă publicitate ori prim-planuri cu băncile de rezerve. Dar idiotul şi faptele sale nu. Aşa şi cu domnul Năstase: după ce a comis-o (vorbesc despre imbecilitatea de pe teren, nu glumă, de-a dreptul nevinovată şi fără vreo conotaţie rasială, pe care tot din prostie a scăpat-o) s-ar fi cuvenit ca atât TVR, care transmitea în direct, cât şi toate celelalte televiziuni să-l lase în durerea lui pe bătrânul derbedeu şi să-şi vadă de sport, nu de circ. În loc de asta, se tot bate apa în piuă cu incidentul ăla, precedat şi de cel mai mult inventat, de la conferinţa de presă, în care era vorba de copilul pe care urmează să-l nască Serena. Apoi şi asta, că doar n-o fi mai brează, s-a pus şi ea pe comentat pe bază de rasism, prilej pentru aceleaşi televiziuni s-o ia iarăşi de la capăt. De la mine se vede simplu: pe ăsta al nostru atât îl duce mintea, iar Serena nu cred să fi mers nici ea mult mai multă vreme pe la şcoală. Iar educaţia ambilor s-a desăvârşit pe diverse rute aeriene. În schimb, nu pricep nici împuşcat de ce nu se astâmpără posturile TV. De exemplu, România TV care ieri, pe la prânz, în evidentă criză de subiecte (că Ghiţă e deja reţinut la sârbi, iar altele e clar că nu mai au!), s-a trezit să-l ia la telefon pe derbedeu, întrebându-l o bazaconie de genul urmărilor pe care ar putea să le aibă faptele sale. La care ăla, cred că şi niţel mahmur, că era, cum spuneam, abia ora prânzului, a răspuns cu o chestie de mare deschidere spirituală: "Da' englezii de ce ne-au vândut ruşilor după război? Asta s-a uitat?". Dacă ar fi răspuns simplu, pe înţeles: "Bat pari!", n-am fi priceput de ce a înjurat-o pe Konta. Aşa, poate aranjează ea cu Şarapova să ne dea Putin înapoi Basarabia şi Tezaurul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase bate pari.
 Vizualizări articol: 1499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Năstase bate pari4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei