Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 apr 2017 - Anul XXII, nr. 94 (6510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Imprudenţă

Accident cu două victime încarcerate, în urma unei depăşiri imprudente în zona Ratoş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două victime au ajuns la spital după ce au rămas încarcerate în urma unui accident petrecut miercuri dimineaţă în zona Ratoş, din apropierea oraşului Siret. Accidentul a avut loc în jurul orei 10.15 şi a fost anunţat printr-un apel la 112. Două autoturisme s-au ciocnit violent pe drumul naţional DN 2 din apropierea intersecţiei Ratoş.

La faţa locului a ajuns o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Siret, care a stabilit în scurt timp modul în care s-a produs coliziunea. S-a constatat că în jurul orei 10.15, o tânără de 22 ani din comuna Grăniceşti care conducea un autoturism Ford Focus pe DN 2, din direcţia Suceava către Siret, s-a angajat în depăşirea unei coloane aflate în aşteptare din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă. Unul din lucrătorii de la Drumuri Naţionale a povestit: ”Autoturismul Fordvenea din deal şerpuind, a pierdut controlul asupra direcţiei, nu ştiu ce s-a întâmplat, că m-am ferit şi eu, am zis că dacă intră în coloană va fi grav.”

Fără a se asigura, tânăra a ieşit din coloană, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Volkswagen Sharan, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 54 ani din comuna Bălcăuţi. În urma impactului puternic autoturismul Ford a fost proiectat în afara drumului, iar din cauza avariilor suferite, femeia de 22 de ani aflată la volan şi o tânără de 15 ani din Siret, aflată pe locul din dreapta faţă, au rămas încarcerate în maşină. La faţa locului a acţionat o echipă de descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenţie Siret, unul dintre lucrători relatând: ”Am acţionat pentru extragerea a două victime încarcerate în autoturismul Ford, victime în vârstă de 22, respectiv 15 ani. Una era în stare de conştienţă, iar cealaltă în stare de semi-conştienţă”, a povestit Sorin Știubianu, plutonier adjutant-şef în cadru ISU Suceava.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Siret, unde au fost diagnosticate cu traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme cranio-faciale. Bărbatul de 54 de ani aflat la volanul autoturismului VW a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar tânăra nu a putut fi testată, din cauza leziunilor suferite. La spital le-au fost recoltate probe biologice de sânge ambilor conducători auto, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate acum de lucrătorii  Formaţiunii Poliţiei Rutiere Siret, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu două victime încarcerate, în urma unei depăşiri imprudente în zona Ratoş.
 Vizualizări articol: 3206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident cu două victime încarcerate, în urma unei depăşiri imprudente în zona Ratoş0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei