Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 apr 2017 - Anul XXII, nr. 94 (6510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Bărbatul băut şi fără permis care a furat un buldoexcavator, cercetat sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul care în urmă cu aproape o lună de zile a furat un buldoexcavator şi s-a plimbat cu el pe drumurile publice din comuna Marginea, refuzând în final să se supună testărilor pentru consum de alcool, este cercetat în continuare sub control judiciar, după ce procurorii au decis trimiterea sa după gratii pentru o perioadă de 24 de ore. Situaţia sa judiciară s-a înrăutăţit după ce în urmă cu două zile bărbatul a ameninţat cu violenţa o femeie din comuna Marginea, în locuinţa căreia a pătruns fără încuviinţarea acesteia.

Isprava bărbatului din comuna Marginea s-a petrecut în seara zilei de 28 martie, fiind semnalată poliţiştilor printr-un apel la 112, în jurul orei 19.30. O persoană anunţa atunci faptul că excavatorul este condus de un şofer aflat în stare de ebrietate şi are un traseu sinuos prin comună. În scurt timp poliţiştii au identificat buldoexcavatorul circulând pe DN 2E, la volanul său aflându-se Costel Bulceag, de 29 de ani, din comună. El nu le-a putut prezenta poliţiştilor nici un document,motiv pentru care a fost verificat în evidenţele poliţiei şi s-a constatat că nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto. Întrucât cel aflat la volan mirosea a alcool, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, fiind condus la Spitalul Rădăuţi, unde nu s-a supus nici recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările ulterioare au arătat că bărbatul a furat buldoexcavatorul de pe un teren arabil din localitate, profitând de faptul că proprietarul a lăsat tractorul nesupravegheat şi cu cheile în contact. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul recoltării de mostre biologice şi furt în scop de folosinţă, cercetările fiind continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Marginea.

Situaţia infracţională a bărbatului de 29 de ani s-a înrăutăţit după ce lunea trecută, în jurul orei 16.30, el a pătruns fără încuviinţare în curtea locuinţei unei femei din comună, pe care a ameninţat-o cu acte de violenţă. În urma acestei ultime acţiuni, Costel Bulceag a fost acuzat de violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere, acuzaţii grave care, cumulate cu celelalte acuzaţii, de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, i-au determinat pe procurori să emită pe numele său un mandat de reţinere pentru 24 de ore, în cursul zilei de marţi, 25 aprilie. El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, ieri fiind prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care au dispus luarea măsurii controlului judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul băut şi fără permis care a furat un buldoexcavator, cercetat sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 2928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul băut şi fără permis care a furat un buldoexcavator, cercetat sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei