Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 apr 2017 - Anul XXII, nr. 94 (6510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pârteştii de Jos

Un puternic incendiu a devastat o fermă cu animale, lăsând în urmă pagube de 500.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu de proporţii a distrus marţi după-amiază o întreagă gospodărie cu fermă din satul Pârteştii de Jos. Focul a fost semnalat printr-un apel la 112, în jurul orei 16.40, de un sătean care a observat flăcările izbucnite la gospodăria cu fermă de animale aparţinând unui bărbat de 37 de ani. La locul incendiului au ajuns în scurt timp pompierii Gărzii de Intervenţie Solca şi ai detaşamentelor Suceava şi Rădăuţi, împreună cu lucrătorii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Cacica, Comăneşti şi Cajvana, care au intervenit cu şapte autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor ardeau acoperişul şi mansarda casei, adăpostul de animale, depozitul de furaje şi o bucătărie de vară, existând pericolul de propagare a flăcărilor şi la o proprietate învecinată. Operaţiunea de stingere a fost anevoioasă şi a durat circa 7 ore, în urma flăcărilor devastatoare arzând acoperişul casei pe o suprafaţă de 270 de metri pătraţi, adăpostul de animale şi depozitul de furaje, construcţie în corp comun pe o suprafaţă de 240 de metri pătraţi, o bucătărie de vară pe 30 de metri pătraţi, mai multe utilaje agricole, circa 20 de metri cubi de cherestea, 40 de metri cubi lemn de foc, 20 de tone de fân, bunuri casnice şi electrocasnice, tâmplărie din lemn şi din PVC şi 80 de metri pătraţi din izolaţia casei. S-au degradat pereţii locuinţei pe 150 de metri pătraţi, centrala termică şi alte bunuri din gospodărie, iar în incendiu au pierit 23 de bovine şi 20 de păsări de curte, pagubele produse de flăcări fiind de circa 500.000 de lei.

Pompierii au stabilit drept cauză de izbucnire a incendiului un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 23.40, pompierii reuşind să salveze o parte din anexele fermei, 25 de vaci şi trei porci, precum şi o locuinţă învecinată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un puternic incendiu a devastat o fermă cu animale, lăsând în urmă pagube de 500.000 de lei.
 Vizualizări articol: 4612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un puternic incendiu a devastat o fermă cu animale, lăsând în urmă pagube de 500.000 de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei