Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mar 2017 - Anul XXII, nr. 72 (6488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Materialele didactice, un mod practic de predare la clasa si cu multiple avantaje pentru elevi si profesori

Educatia este elementul pricipal care contribuie la conturarea caracterului fiecarui om. Chiar daca acest lucru nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni, trebuie totusi sa constientizam faptul ca aceasta este deosebit de importanta, mai ales in situatiile in care vorbim despre copii. Scoala este principala institutie care formeaza oamenii prin intermediul educatiei, astfel ca acestea trebuie sa dispuna in conditiile actuale de material didactic cat mai diversificat pentru a putea raspunde eficient nevoilor actuale ale elevilor.

Desi materialul didactic este utilizat in scoli de multa vreme, o mare parte din acesta este invechit sau nu mai corespunde cu nevoile actuale ale elevilor. In conditiile date, o parte din investitii ar trebui sa se indrepte inspre achizitionarea de material didactic modern, avand in vedere ca acesta ii ajuta pe elevi sa inteleaga mult mai bine ceea ce se preda la clasa.

"Materialul didactic joaca un rol fundamental in educatia unui copil in timpul scolii datorita faptului ca acesta ii ajuta pe elevi sa inteleaga mult mai bine lectiile care se predau la clasa. Practic, materialele didactice reprezinta un suport excelent pentru materiile care se predau la ora actuala in scoli. Mai mult decat atat, aceste materiale didactice despre care vorbim sunt benefice atat pentru profesori care vor avea posibilitatea de a se face mult mai bine intelesi, dar si pentru elevi carora li se va oferi sansa de a intelege lectiile predate mult mai bine prin intermediul imaginilor, videoclipurilor si a altor metode asemanatoae” a explicat Florin Mateianu, administrator la magazinul online cu materiale didactice, Eduvolt.ro

 

Materialele didactice pot ajuta elevii sa dobandasca cunostine in mod autonom.

Unul dintre marile avantaje ale utilizarii acestor materiale didactice este faptul ca pot fi utilizate individual de catre fiecare elev, astfel ca acestia pot dobandi cunostinte noi in mod autonom, avand in vedere ca acestia vor lucra individual. Aceasta reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de invatare si poate inlocui cu succes predatul clasic care adesea este vazut de catre elevi ca fiind neinteresant sau chiar plictisitor.

 

Materialele didactice ofera profesorului posibilitatea de a imbunatati comunicarea cu elevii.

Prin utilizarea de material didactic, vei avea posibilitatea de a imbunatati semnificativ modul in care comunici cu elevii tai avand in vedere ca acestea ii implica pe elevi in mod direct in predarea lectiei si vor deveni mult mai activi in tot ceea ce inseamna materia pe care o predai. Mai mult decat atat, aceste materiale didactice vor contribui simultan si la crearea unei relatii elev-profesor mult mai apropiata, un lucru extrem de benefic atat pentru profesori, precum si pentru elevi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Materialele didactice, un mod practic de predare la clasa si cu multiple avantaje pentru elevi si profesori.
 Vizualizări articol: 2085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Materialele didactice, un mod practic de predare la clasa si cu multiple avantaje pentru elevi si profesori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei