Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mar 2017 - Anul XXII, nr. 72 (6488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În trafic

Doi biciclişti au suferit traumatisme grave la cap, în urma unor accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi au ajuns în spital, în urma unor accidente petrecute în timp ce se aflau pe bicicletă. Ambii au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Primul accident a avut loc marţi la prânz, în jurul orei 13.25, când poliţia a fost sesizată despre producerea unui accident pe strada Castanilor din oraşul Siret. La faţa locului a fost găsit un bărbat care căzuse de pe bicicletă şi se lovise la cap. Verificările poliţiştilor au scos la iveală faptul că cel aflat pe bicicletă, un tânăr de 29 de ani din oraş, se deplasa pe strada Castanilor din localitate, din direcţia Biserica Catolică către Primărie, iar la un moment dat s-a dezechilibrat, a pierdut controlul asupra bicicletei şi s-a  izbit puternic de un castan, lovindu-se  la cap. Bărbatul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul de Boli Cronice Siret, fiind diagnosticat cu politraumatism prin cădere de pe bicicletă şi hemoragie auriculară stângă. Având în vedere starea destul de gravă a acestuia, medicii au luat decizia transferării la Spitalul Judeţean Suceava, pentru continuarea investigaţiilor medicale şi tratament de specialitate. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Formaţiunii Poliţiei Rutiere Siret, cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeaşi seară, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti au fost anunţaţi la 112 despre faptul că un biciclist a căzut în şanţul betonat al unui drum din comuna Vereşti şi s-a accidentat. La locul accidentului a fost identificat un tânăr localnic în vârstă de 25 de ani, care, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe drumul comunal 65, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţul betonat. Acesta a fost ajutat de nişte vecini să ajungă la locuinţa sa, situată la aproximativ 200 de metri, iar sora sa a sunat pentru intervenţia unui echipaj de ambulanţă la faţa locului. El le-a declarat poliţiştilor că a căzut de pe bicicletă întrucât s-a dezechilibrat, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind negativ. Cadrele medicale ajunse la faţa locului au stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral prin cădere, el fiind transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare. Cercetările au rămas în sarcina angajaţilor postului de Poliţie Vereşti, în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi biciclişti au suferit traumatisme grave la cap, în urma unor accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 2008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi biciclişti au suferit traumatisme grave la cap, în urma unor accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei