Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mar 2017 - Anul XXII, nr. 72 (6488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Bărbat prins băut şi fără permis, la volanul unui buldoexcavator furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Isprava unui bărbat care, băut fiind, a furat un buldoexcavator şi s-a plimbat cu el pe un drum naţional din comuna Marginea a ajuns rapid la urechile poliţiştilor, care au fost informaţi printr-un apel la 112. Telefonul a fost primit marţi seara, în jurul orei 19.30, o persoană anunţând faptul că excavatorul este condus de un şofer aflat în stare de ebrietate şi are un traseu sinuos prin comună.

În scurt timp poliţiştii au identificat buldoexcavatorul circulând pe DN 2E, la volanul său aflându-se Constantin B., de 29 de ani, din comună. El nu le-a putut prezenta poliţiştilor nici un document,motiv pentru care a fost verificat în evidenţele poliţiei şi s-a constatat că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto. Întrucât conducătorul auto mirosea a alcool, poliţiştii i-au solicitat acestuia să se supună testării cu aparatul etilotest, însă a refuzat, fiind condus la Spitalul Rădăuţi, unde a refuzat să i se recolteze şi probele biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările ulterioare au arătat că bărbatul a furat buldoexcavatorul de pe un teren arabil din localitate, profitând de faptul că proprietarul a lăsat utilajul nesupravegheat şi cu cheile în contact. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul recoltării de mostre biologice şi furt în scop de folosinţă, cercetările fiind continuate de poliţiştii Postului Marginea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat prins băut şi fără permis, la volanul unui buldoexcavator furat.
 Vizualizări articol: 3101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat prins băut şi fără permis, la volanul unui buldoexcavator furat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei