Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mar 2017 - Anul XXII, nr. 72 (6488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Domnule Keşeru,

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu pot spune că am fost neplăcut surprins de zicerea dv de după panarama aia de meci, din moment ce nu am fost nici măcar surprins. E cumva în firea lucrurilor ca după fiecare nou eşec, cu care aţi avut grijă, loser-ii naibii, să ne obişnuiţi de aproape un sfert de veac şi pe noi, fraierii care continuăm să ne mâncăm sănătăţile la fiecare nouă campanie de ratări, să se îmburice câte unu' dintre voi, ăla care se ştie/crede/simte mai "jmecher", şi să dea vina pe fel de fel de chestii: clasicul complot internaţional împotriva României şi a românilor, alinierea planetelor, arbitrajele vădit ostile nouă şi numai nouă, apocalipsa care bate la uşă, calendarul chinezesc şi cel competiţional, conform cărora cei mai obosiţi, indiferent de sezon sau de oră de vară/iarnă, sunt, desigur, românii. Iar dintre români, aţi ghicit, fotbaliştii. Dumneavoastră, domnule Keşeru, păreţi însăşi întruchiparea ideii ori a etalonului de oboseală. Aţi dovedit-o cu prilejul centrării ăleia perfecte, la care oricare vârf din lume ar fi ajuns şi ar fi înscris. Dv nu v-au ieşit paşii, pe fondul oboselii native, desigur, drept pentru care aţi creat un al doilea moment umoristic de mare rafinament, primul fiind ăla când aţi tras (scuze, era să scriu: "ca boul") ca dv înşivă, din 6 metri, la 7 peste instalaţie! După care, la final de spectacol, v-aţi trezit grohăind că de vină nu sunteţi dv şi restul bandei de loseri împiedicaţi şi obosiţi, ci, desigur, noi!!! Noi, ziariştii, înţeleg că aţi vrut să spuneţi. Sau poate noi, întreg neamul. Care, după cugetul şi mugetul dv, doar atât aşteptam: înfrângerea, ca să vă luăm la înjurat! Nu, domnule Keseru, nu, bă, obositul dracului, noi aşteptam, de un sfert de secol, să mai vedem niţel fotbal, cum vedeam la Hagi, Dumitrescu, Răducioiu, Dan Petrescu, Gică Popescu, şi să ieşim fericiţi noaptea pe străzi, cu claxoane şi cu steaguri. În loc de asta, veniţi voi, bă, împiedicaţii şi obosiţii dracului, să daţi numai lufturi, chifle şi rateuri, iar la urmă să ne scoateţi pe noi de vinovaţi, nesimţitule şi nesimţiţilor!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Domnule Keşeru,.
 Vizualizări articol: 1534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Domnule Keşeru,4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei