Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mar 2017 - Anul XXII, nr. 59 (6475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Zonă de divertisment

Amenajarea zonei de agrement Tătărași, demarată în forţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de amenajare a unei zone de agrement pentru suceveni, pe o suprafaţă de 75.250 mp, la baza dealului Tătăraşi, în zona lacurilor de după Uzina electrică, au fost reluate în forţă, de săptămâna aceasta.

„Termenul de execuţie este luna octombrie, dar constructorul face eforturi să finalizeze lucrarea mult mai repede, astfel încât din luna iulie sucevenii să se poată bucura de această investiţie”, a spus viceprimarul Marian Andronache, care a mers ieri pe șantier, să vadă cum evoluează lucrările și dacă sunt ceva probleme.

O primă clădire care a prins deja contur este cea a viitoarei cafenele de pe malul lacului principal, unde sucevenii care vor veni să își petreacă timpul liber la grătare, plimbări cu hibrobicicletele sau jucând golf vor putea servi băuturi calde sau răcoritoare, după preferinţe.

„Unul din terenurile de sport ale zonei de agrement este deja profilat, nivelat și balastat, iar acum se lucrează la amenajarea aleilor pietonale, pentru care au și adus deja pavimentele necesare”, a explicat Marian Andronache.

Proiectul de amenajare a zonei de agrement include două terenuri de sport – unul de tenis şi unul de fotbal, terase, o zonă de hidrobiciclete, un pavilion pentru muzică, pe unul dintre iazuri, locuri de joacă pentru copii şi un teren de mini-golf, care va fi cu siguranţă una dintre principalele atracţii.

„Este posibil ca terenul de mini-golf să fie dat în folosinţă mai târziu, pentru că elementele de decor ale acestuia, care sunt speciale, au fost comandate din Olanda, iar termenul de livrare al furnizorului este cam de patru luni”, a precizat viceprimarul Sucevei. Licitaţia de amenajare a zonei de agrement a fost câștigată de firma Victor Construct SRL, oferta acestora fiind de 5.185.463 lei.

O parte din facilităţile care vor fi puse la dispoziţie aici depind și de lucrările din zona învecinată, iluminatul public pe o alee lungă, ce străbate zona de agrement, urmând să fie asigurat de la reţeaua de alimentare cu energie electrică a cartierului Europa.

Nu în ultimul rând, zona de agrement Tătărași va fi o oază verde, de petrecere a timpului liber, întreaga suprafaţă urmând să fie acoperită cu gazon, plus câteva mii de arbori și arbuști.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenajarea zonei de agrement Tătărași, demarată în forţă.
 Vizualizări articol: 4744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Amenajarea zonei de agrement Tătărași, demarată în forţă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei