Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mar 2017 - Anul XXII, nr. 59 (6475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patru tineri romi, puşi sub acuzare pentru fapte deosebit de grave: au sechestrat doi soţi, i-au tâlhărit, iar pe femeie au violat-o

Miercuri, 15 Martie 2017 (17:55:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fapte extrem de grave, care au fost ţinute sub tăcere de autorităţi până acum pentru a se reuşi probarea autorilor, s-au petrecut în luna septembrie a anului trecut pe un câmp din apropiere de Suceava. Patru tineri de etnie romă au luat cu forţa din stradă doi oameni, soţ şi soţie, care aşteptau o ocazie, şi i-au urcat în maşina lor. Cei doi soţi au fost duşi cu maşina pe un câmp, unde li s-a pus cuţitul la gât. Oamenii au dat de frică tot ce aveau la ei, bani şi telefoane, însă bestiile nu s-au mulţumit cu atât. Femeia a fost violată pe rând de toţi cei patru, sub ochii soţului.

În noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, cei doi soţi, ambii în vârstă de 59 de ani, din Tişăuţi - Ipoteşti, se aflau în faţa Primăriei Mitocu Dragomirnei, unde căutau o ocazie pentru a ajunge acasă. Lângă ei a oprit o maşină de culoare neagră, în care se aflau patru tineri.

Cei doi oameni au fost luaţi pe sus la propriu şi urcaţi în maşină.

Autoturismul a fost condus până pe un câmp, iar aici a urmat coşmarul vieţii pentru cei doi soţi.

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava se arată că cei doi au fost loviţi şi ameninţaţi cu un cuţit, fiind deposedaţi de cele două telefoane mobile şi de suma de 500 de lei. Ulterior, cei patru tineri au întreţinut pe rând acte sexuale cu femeia. 

La aproape şase luni distanţă, poliţiştii judiciarişti au reuşit să adune probatoriu în acest caz şi au considerat că au probe suficiente pentru a putea acţiona. Deocamdată, a fost reţinut un singur suspect. Ioan Gheorghe Cuţitariu, în vârstă de 21 de ani, din comuna Şcheia. Pe 14 februarie, la propunerea procurorilor, Judecătoria Suceava au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului. 

Ceilalți trei autori identificați de polițiști sunt deja închiși, doi în Penitenciarul Botoșani și unul în Italia, pentru alte fapte cu violență comise ulterior grozăviei din septembrie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri romi, puşi sub acuzare pentru fapte deosebit de grave: au sechestrat doi soţi, i-au tâlhărit, iar pe femeie au violat-o.
 Vizualizări articol: 6994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru tineri romi, puşi sub acuzare pentru fapte deosebit de grave: au sechestrat doi soţi, i-au tâlhărit, iar pe femeie au violat-o0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei