Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mar 2017 - Anul XXII, nr. 59 (6475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

La CCI Suceava se mai fac înscrieri pentru un curs destinat managerilor fără pregătire economică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, a anunţat că la sediul acestei instituţii se mai fac înscrieri pentru un curs destinat managerilor fără pregătire economică. Cursul este organizat de CCI Suceava, împreună cu firma de consultanţă Ascendis, şi va avea loc în perioada 30-31 martie 2017. Lucian Gheorghiu a explicat că acest curs se bazează pe o simulare de afacere, intitulată „Apples & Oranges”, care este dezvoltată de liderul mondial în învăţare experimentală Celemi. Astfel, participanţii la curs vor fi puşi în faţa unei provocări, şi anume să conducă o companie către obţinerea maximului de productivitate şi profitabilitate. Potrivit organizatorilor, cursul se adresează oricărei persoane care gestionează bugete într-o companie. Lucian Gheorghiu a explicat că Ascendis este liderul pieţei de training din România. ”Partenerii noştri ne asigură că participanţii la acest curs vor explora relaţiile cauză-efect care reglementează situaţiile financiare ale unei companii şi vor dezvolta un simţ al afacerilor care le va guverna deciziile viitoare, în fiecare zi de lucru”, a declarat preşedintele executiv al CCI Suceava.

Cursul va fi susţinut de unul dintre consultanţii Ascendis, Sorin Păun, acestea având susţinute până în prezent peste 100 de astfel de sesiuni de specializare, dar şi o importantă experienţă de management. În cadrul cursului, participanţii vor primi informaţii legate de mai multe teme, respectiv profitul operaţional şi cel net, impactul discounturilor, previziunile de vânzări, rentabilitatea activelor, optimizarea costurilor directe şi indirecte, active şi pasive, contul de profit şi pierdere şi bilanţul contabil. Cursul va costa 1.125 de lei, plus TVA, costul conţinând, printre altele, materialele şi licenţele folosite, suportul de curs şi diploma de participare.

Înscrierile la curs se pot face până pe data de 24 martie 2017, la CCI Suceava, informaţii suplimentare putându-se obţine la nr. de telefon 0230-521506 (persoană de contact Carmen Fediuc) sau la adresa de e-mail office@ccisuceava.ro. Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierilor, iar în cadrul cursului se va lucra pe o grupă de maximum 16 persoane, în momentul de faţă mai fiind disponibile şase locuri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La CCI Suceava se mai fac înscrieri pentru un curs destinat managerilor fără pregătire economică.
 Vizualizări articol: 1576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La CCI Suceava se mai fac înscrieri pentru un curs destinat managerilor fără pregătire economică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei