Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mar 2017 - Anul XXII, nr. 59 (6475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Frica de a pierde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reversul medaliei la sistemul cu play-off și play-out este dat de lipsa de interes pentru meciurile din play-out. În afară de suporterii din localitățile respective, mi-e greu să cred că se poate uita cineva la un Chiajna-Voluntari. Ăsta ar fi derby-ul Ilfovului. Poate doar derby-ul Moldovei, Iași cu Botoșani, să suscite ceva mai multe pasiuni. În rest, televiziunile ar putea atrage noi categorii de public prin promovarea meciului dintre Timișoara și Gaz ca fiind derby-ul echipamentelor mov. Sau derby-ul echipelor fantomă, ASA cu Pandurii. Lăsând gluma la o parte, nu cred că voi urmări cap-coadă vreun meci din play-out. Deși am văzut că s-au dat goluri multe și unele chiar frumoase, cu Cristea și redivivus Golubovic în prim plan. Lipsa de miză pentru echipele de pe locurile 1-4 (adică 7-10 la general) a deconectat jucătorii și i-a predispus la spectacol. În schimb, în prima etapă de play-off nu mult a lipsit ca toate cele trei meciuri să se termine 0-0, toate echipele fiind guvernate în primul rând de frica de a pierde! În cele din urmă, Steaua a reușit să deschidă scorul în minutul 85 al meciului cu CFR Cluj, prin rezerva Gnohere, care i-a arătat lui Enache (autorul centrării) cum se procedează când îți vine mingea pe voleu: dai cu latul! Asta pentru că Enache, în sezonul regulat, a vrut să rupă plasa în vreo două rânduri, lovind tare cu șiretul, doar că spre înaltul peluzei! Apoi, mingea pusă la vinclu de Ovidiu Popescu vine tot din descătușare, deși talentul său de executant e remarcabil, iar următoarele adversare vor trebui să se ferească a mai faulta pe flancul drept. Bineînțeles, Becali a luat-o razna cu Liga Campionilor, spre bucuria celor care-i promovează elucubrațiile. Altfel, Tănase a fost protagonistul unei ratări monumentale, poate chiar ratarea campionatului: la 2-3 metri de poarta goală, în poziție centrală, a nimerit cu talpa o minge centrată din dreapta, trimițând-o în pământ și de aici peste bară! Pentru ceva mai ridicol de-atât era nevoie de efortul conjugat al mai multor jucători, doi dintre ei au fost în grafic, dinamoviștii Steliano Filip și Nedelcearu, doar că portarul Penedo n-a cooperat, reușind să evite autogolul. În fine, important este că primele două locuri sunt acum la egalitate și că vor juca între ele. Să vedem ce ne mai rezervă Viitorul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frica de a pierde.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Frica de a pierde4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei