Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2017 - Anul XXII, nr. 40 (6456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Turişti

Vacanţe de vis în Bucovina la două ore de Italia, conceptul promovat la Târgul de Turism de la Bergamo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vacanţele de vis în Bucovina, destinaţie aflată la două ore de Italia, a fost conceptul promovat de Consiliul Judeţean Suceava la Târgul de Turism de la Bergamo. Consiliul Judeţean Suceava a fost prezent în perioada 17-19 februarie la Târgul internaţional de turism Agri Travel & Slow Travel Expodin Bergamo. În cadrul târgului a promovată destinaţia turistică Bucovina, în special prin prezentarea oportunităţilor de a se ajunge în această zonă în două ore, din patru locaţii din Italia. Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că Bucovina a fost prezentă la acest târg cu tradiţiile şi obiceiurile legate de Sărbătorile Pascale, cu meşteşuguri autentice practicate de artiştii populari, încondeietorii de ouă, dar şi cu frumuseţea peisajelor, cu obiectivele turistice aflate în patrimoniul UNESCO, respectiv mănăstirile şi bisericile pictate, dar şi alte obiective turistice inedite şi, nu în ultimul rând, cu delicioasele preparate tradiţionale bucovinene oferite spre degustare de Asociaţia “Produs în Bucovina” şi Vale Putna.

Gheorghe Flutur a amintit că Agri Travel & Slow Travel Expoeste un târg internaţional de turism, dedicat în special promovării turismului rural, agroturismului, turismului activ, de petrecere a timpului liber în natură, gastronomiei şi turismului sustenabil. „În 2017 Agri Travel şi Slow Travel Expo s-a prezentat într-un format deosebit, inovativ, pentru a celebra în cele mai bune condiţii Anul International al Turismului Sustenabil (UNWTO). 2017 afost desemnat Anul Internaţional al Turismului Sustenabil pentru Dezvoltare de către Organizaţia Naţiunilor Unite,iar Organizaţia Mondială a Turismului (OMT), agenţia specializată a Naţiunilor Unite pentru Turism, a fost desemnată să faciliteze organizarea şi punerea în aplicare a Anului Internaţional”, a spus Flutur. El a arătat că din delegaţia suceveană la acest târg au făcut parte meşteri populari, reprezentanţi ai Asociaţiei „Produs în Bucovina”, care au prezentat preparate din carne şi lapte şi de patiserie, dar şi ai firmei din Valea Putnei care produce preparate de păstrăv.

 

Peste 5.000 de vizitatori la standul Bucovinei

Şeful administraţiei judeţene a subliniat că la târgul de la Bergamo au fost promovate în special patru proiecte pentru atragerea de turişti din Italia, respectiv "Vacanţă în Bucovina", "Paştele în Bucovina", "Hora Bucovinei" şi "Tradiţii şi turism activ în Bucovina", dar şi alte proiecte, toate fiind incluse in programul "Hai în Bucovina".

„Proiectele au fost promovate sub genericul <Bucovina, ţinut de poveste la nici două ore de Italia>. Potenţialilor turişti italieni li s-a prezentat faptul că pentru a ajunge în judeţul Suceava vor avea la dispoziţie curse aeriene regulate, din Roma, Milano, Veneţia şi Bologna. De asemenea, în cadrul proiectului <Vacanţă în Bucovina> au fost promovate ofertele pensiunilor şi hotelurilor pentru turiştii din Italia care vor să viziteze judeţul Suceava”, a spus Flutur, care a mai adăugat că în cadrul târgului a fost organizată şi o seară bucovineană, cu sprijinul a două asociaţii ale românilor din Italia.

Gheorghe Flutur a mai precizat că în cadrul târgului, la standul Bucovinei şi la activităţile organizate de delegaţia suceveană au participat peste 5.000 de vizitatori.

La stand şi la acţiunile organizate la târg a fost prezent şiconsulul general Adrian Georgescu, şeful Consulatului General al României la Milano.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacanţe de vis în Bucovina la două ore de Italia, conceptul promovat la Târgul de Turism de la Bergamo.
 Vizualizări articol: 3009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Vacanţe de vis în Bucovina la două ore de Italia, conceptul promovat la Târgul de Turism de la Bergamo1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei