Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2017 - Anul XXII, nr. 40 (6456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ce genti de dama purtam in acest sezon pentru a arata extraordinar in orice circumstanta?

Moda se schimba in mod constant, astfel ca de cele mai multe ori putem observa aceste schimbari odata cu trecerea sezoanelor. Chiar daca atunci cand vorbim despre tendinte in general ne ducem cu gandul la piese vestimentare, trebuie totusi sa luam in calcul faptul ca aceste tendinte se modifica si in ceea ce priveste accesoriile. Gentile spre exemplu sunt de departe cele mai indragite accesorii pentru femei avand in vedere ca in mod permanent acestea se afla in cautarea unor astfel de accesorii care sa le puna tinuta in valoarea.

Alegerea unei genti este un capitol foarte important din viata unei femei avand in vedere ca aceasta trebuie sa respecte o serie destul de larga de exigente in ceea ce priveste tinuta, insa simultan aceasta trebuie sa se afle si in tendinte.

"Geanta este fara indoiala cel mai important accesoriu pentru femei prin prisma faptului ca aceasta este adesea vazuta ca un accesoriu care vine perfect in completarea unei tinute. Anul 2017 am putea spune ca a adus o serie de schimbari notabile in acest domeniu, astfel ca femeile ar trebui sa isi indrepte atentia in acest inceput de sezon inspre culori aprinse si forme care mai de care mai indraznete precum forma dreptunghiulara sau cele care au colturi rotunjite" a declarat Filimon Marius, administrator la magazinul online cu posete din piele, Peloro.ro .

 

Culorile deschise, veritabile vedete ale acestui an.

Una dintre caracteristicile de baza in ceea ce priveste acest sezon si pe care trebuie sa o luam in calcul atunci cand vrem sa achizitionam o geanta aflata in tendinte este culoarea deschisa. Culoarea acestui an este Greenery, un verde cu o nuanta deschisa inspirat din natura. Aceasta culoare, la fel ca majoritatea culorilor aprinse se poate adapta cu usurinta atat unei tinute business, precum si uneia office, astfel ca in acest an am putea spune ca este mai mult decat simplu sa fim la moda, indiferent de circumstante.

 

Formele indraznete, principala tendinta in materie de genti.

Anul 2017 este fara indoiala despre forme care mai de care mai neobisnuite daca luam in calcul ca in acest an tendintele se indreapta inspre gentile pentru femei care au forma dreptunghiulara sau cele care au colturile rotunjite. Mai mult decat atat, acestea pot fi confectionate dintr-o diversitate de materiale, chiar daca pielea naturala ramane principala atractie pentru majoritatea femeilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce genti de dama purtam in acest sezon pentru a arata extraordinar in orice circumstanta?.
 Vizualizări articol: 2555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce genti de dama purtam in acest sezon pentru a arata extraordinar in orice circumstanta?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei