Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2017 - Anul XXII, nr. 40 (6456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Drăguşeni

Doi răniţi în urma unui accident produs de o şoferiţă imprudentă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două victime au ajuns la spital luni dimineaţă, în urma unui accident produs din neatenţia unei şoferiţe. Femeia a intrat cu maşina într-o depăşire fără a se asigura şi s-a izbit frontal într-un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului două persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Accidentul a avut loc puţin după ora 07.30, pe DN 2, în interiorul comunei Drăguşeni. În timp ce circula la volanul unui autoturism marca Renault din direcţia Roman spre Suceava, o femeie de 43 de ani, din municipiul Iaşi, s-a angajat într-o depăşire. În momentul în care a pătruns pe contrasens, autovehiculul condus de aceasta s-a izbit frontal într-un autoturism marca Skoda care circula regulamentar din sens invers. În urma impactului, autoturismul Skoda, condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost proiectat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara şoselei. În urma răsturnării pe cupolă a autoturismului Skoda, doi pasageri aflaţi în interior, doi bărbaţi de 47 şi 50 de ani, au fost răniţi. Aceştia au fost preluaţi de două ambulanţele, care i-au transportat la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalul Municipal Fălticeni, unde au primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii i-au verificat cu alcooltestul pe cei doi şoferi implicaţi în accident, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Din primele cercetări, poliţiştii au concluzionat că vinovată de producerea accidentului ar fi femeia aflată la volanul autoturismului Renault, care nu a respectat regulile privind depăşirea. Cercetările au arătat, de asemenea, că cei doi pasageri care au fost răniţi şi au ajuns la spital nu purtau centurile de siguranţă. Pe numele femeii care a provocat accidentul a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi răniţi în urma unui accident produs de o şoferiţă imprudentă.
 Vizualizări articol: 2875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi răniţi în urma unui accident produs de o şoferiţă imprudentă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei