Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2017 - Anul XXII, nr. 28 (6444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Delicvenţă juvenilă

Mandate definitive de arestare pentru doi tineri care au comis 12 infracţiuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, unul în vârstă de 17 şi unul de 18 ani, au mandate definitive de arestare pentru 30 de zile, aceştia fiind puşi sub acuzare pentru comiterea a nu mai puţin de 12 infracţiuni. Este vorba în special de furturi de maşini, pe care tinerii le-au şi condus deşi nu au permis de conducere, dar şi de furt calificat, distrugere şi violare de domiciliu.

Gheorghe Iacoban, în vârstă de 18 ani, din Cajvana, şi Nicu C., de 17 ani, din Centrul de Plasament Solca, nu au dat nici un semn de îndreptare, deşi iniţial au fost cercetaţi în stare de libertate, sub control judiciar. Gheorghe Iacoban este acuzat că a iniţiat şi organizat cele mai multe infracţiuni, alături de mai mulţi minori, toţi elevi ai Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, cărora le-a propus şi pe care i-a convins să se deplaseze împreună cu el pe raza localităţii Cajvana, pentru a sustrage autoturisme sau a comite furturi din autoturisme. De regulă, minorii furau maşinile în scop de folosinţă, adică se plimbau cu autoturismele până când acestea rămâneau fără carburant, după care le abandonau.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care coordonează cercetările, au arătat că, în condiţiile în care cei doi au continuat să fure, au solicitat instanţei de judecată înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive, cererea fiind admisă mai întâi de Judecătoria Rădăuţişi confirmată şi de Tribunalul Suceava, zilele trecute.

Minorul de 17 ani este trimis în judecată şi într-un dosar de viol, în care victimă este o fată de 15 ani, cu probleme psihice, internată tot în Centrul de Plasament de la Solca.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au mai anunţat punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un minor de 15 ani, din Rădăuţi, cercetat în şase dosare de furt comise în Rădăuţi. Este vorba de furturi din maşini, magazine, dar şi dintr-o biserică. Minorul se află în momentul de faţă sub control judiciar.

De asemenea, tot procurorii de la Rădăuţi au anunţat punerea în mişcare a acţiunii penale şi faţă de un alt minor, în vârstă de 16 ani, din oraşul Vicovu de Sus, care a comis mai multe furturi alături de un frate mai mic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandate definitive de arestare pentru doi tineri care au comis 12 infracţiuni.
 Vizualizări articol: 3172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mandate definitive de arestare pentru doi tineri care au comis 12 infracţiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu țelină Este o mâncare foarte sănătoasă, revigorantă și aromată. Singurii care nu o vor iubi sunt cei ce nu preferă gustul special al țelinei. Rețeta e foarte veche, întâlnită în multe țări europene  și se crede că era consumată... Citeşte