Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2017 - Anul XXII, nr. 28 (6444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liderii PNL Suceava, acuzaţi de parlamentarii suceveni ai PSD de demagogie

Marţi, 7 Februarie 2017 (11:07:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parlamentarii suceveni ai PSD îi acuză pe liderii liberali de demagogie şi lipsa dorinţei reale de comunicare. Poziţia a fost exprimată după ce preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, le-a solicitat tuturor parlamentarilor de Suceava să facă front comun şi să atragă cât mai multe fonduri de la bugetul central pentru binele judeţului.

„În contextul social-politic actual care din punctul nostru de vedere reaşează după alte repere noţiunea de democraţie, de alegeri democratice, grupul parlamentarilor PSD Suceava constată ca prioritar pentru liderii PNL Suceava rămâne aceeaşi demagogie şi lipsă a dorinţei reale de comunicare, constatată permanent în timpul ultimilor ani”, se spune într-un comunicat de presă remis de grupul parlamentarilor PSD Suceava. În document se arată că prioritatea parlamentarilor social-democraţi rămâne realizarea şi finalizarea obiectivelor fiecărei localităţi din judeţ, indiferent de culoarea politică a celor care conduc acele comunităţi. „Astfel am susţinut şi am reuşit cuprinderea în bugetul actual a finanţării în mare măsură a unor obiective de importanţă judeţeană precum pârtia de schi de la Câmpulung, şoseaua de centură a Sucevei (chiar dacă unii în mod demagogic au promis finalizarea lor încă de anul trecut). Menţionăm că judeţul Suceava a obţinut şi cea mai mare sumă pentru echilibrarea bugetelor locale, fapt extrem de important pentru toate UAT-urile. Avem o certitudine şi în cazul finanţării finalizării Spitalului Municipal Fălticeni şi a extinderii conductei de gaz până la Vatra Dornei. Astfel este demonstrat faptul că guvernul PSD realizează lucruri concrete pentru judeţul Suceava spre deosebire de promisiunile neonorate ale fostului guvern tehnocrat”, se menţionează în comunicatul parlamentarilor PSD Suceava. De asemenea, parlamentarii PSD îi comunică liderului PNL Suceava că îşi exprimă „dispoziţia pentru o comunicare directă, firească (după cum a solicitat chiar dumnealui într-o convorbire cu liderul PSD Suceava, fapt nerespectat după cum rezultă din ultimele sale intervenţii din presa locală)”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderii PNL Suceava, acuzaţi de parlamentarii suceveni ai PSD de demagogie.
 Vizualizări articol: 2357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Liderii PNL Suceava, acuzaţi de parlamentarii suceveni ai PSD de demagogie1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu țelină Este o mâncare foarte sănătoasă, revigorantă și aromată. Singurii care nu o vor iubi sunt cei ce nu preferă gustul special al țelinei. Rețeta e foarte veche, întâlnită în multe țări europene  și se crede că era consumată... Citeşte