Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2017 - Anul XXII, nr. 28 (6444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   20 imagini |   ø fişiere video

Serbările Zăpezii

Distracţia continuă la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
„Serbările Zăpezii”, binecunoscutele şi aşteptatele evenimente care se petrec an de an în frumoasa staţiune montană a judeţului Suceava, Vatra Dornei, s-au dovedit şi de această dată la înălţime, în ciuda vremii nefavorabile. 
Ploile şi ceaţa care au cam stricat planurile unora de a se bucura de pârtiile de schi, săniuş etc., nu i-au ţinut departe şi de concertele din Parcul Municipal al oraşului, în imediata apropiere a izvorului Sentinela şi a Cazinoului, unde a fost amenajat Târgul de Iarnă.
Seară de seară, muzica bună a răsunat în parc, vedetele locale, Doru Bighiu şi  Michael Star, însufleţind atmosfera, petrecerea în aer liber beneficiind şi de o mulţime de invitaţi speciali.
Vineri seara, turiştii care coborau din trenul Iaşi – Timişoara au avut surpriza de a fi întâmpinaţi cu un frumos foc de artificii, urmărit cu interes de călătorii din tren, care a plecat după ce s-a încheiat spectacolul pirotehnic.
Concertul celor de la Șuie Paparude a avut parte de aprecierea publicului, care a devenit şi mai numeros sâmbătă seara. 
Surprizele pregătite de organizatori, Primăria Vatra Dornei, au fost numeroase şi foarte diversificate.
O tânără interpretă, prezentă pentru prima oară la Serbările Zăpezii – Chantal, împreună cu Lorand Sax, talentatul saxofonist care o acompaniază în numeroasele lor concerte din cluburile din ţară şi de peste hotare, au avut misiunea de a da startul distracţiei de sâmbătă seara, cu piese foarte cunoscute şi apreciate internaţional.
Călușarii “Doina Oltului”, din Slatina, au dansat“cu foc, spre încântarea publicului, care le-a arătat aprecierea cu multe aplauze.
Premierea câştigătorilor Campionatului Mondial de Sanie pe pistă naturală a fost un moment interesant şi bine-primit de public, care i-a aplaudat cu mărinimie pe toţi cei aflaţi pe scenă, premiaţi de oficialii FIL (Federaţia Internaţională de Sanie) şi de primarul Ilie Boncheş, ce le-a pregătit pachete cu produse tradiţionale din zonă, de care să-şi amintească cu drag.
 
„Fantome” şi extratereştri
Petrecerea a continuat până târziu în noapte, cu două trupe care fac parte din marea familie „Culese din cartier”: Fantome şi Cred că sunt extraterestru.
Melodiile s-au dovedit a fi binecunoscute de o mare parte din public, care le cânta alături de cei de pe scenă.
„Zbor” şi „Floare de maidan”, cele mai cunoscute melodii ale „extratereştrilor” cântăreţi, au răsunat chiar de mai multe ori, publicul cerându-le insistent să revină pe scenă.
 
ROA, DJ Vasile, Skizzo Skillz şi concurs de  slalom paralel
„Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei continuă încă două săptămâni, pentru acest final de weekend fiind pregătite o mulţime de activităţi interesante: concursuri cu premii, focuri de artificii, DJ Warm Up cu Michael Star seară de seară, un superconcert ROA, pe 10 februarie, concert Electric Brothers,  DJ Vasile şi Skizzo Skillz pe 11 februarie, dar şi un antrenant concurs de slalom paralel pe pârtia Veveriţa.
Programul complet se găseşte pe www.dornawinterfest.ro,
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Distracţia continuă la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 2761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Distracţia continuă la Vatra Dornei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu țelină Este o mâncare foarte sănătoasă, revigorantă și aromată. Singurii care nu o vor iubi sunt cei ce nu preferă gustul special al țelinei. Rețeta e foarte veche, întâlnită în multe țări europene  și se crede că era consumată... Citeşte