Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2017 - Anul XXII, nr. 6 (6422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Un comisar cu 22 de ani de experienţă a preluat Poliţia Transporturi Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava are un nou şef, de la începutul acestui an. Comisarul Levente Burcă, în vârstă de 46 de ani, un ofiţer care lucrează din 1994 în domeniul Poliţiei Transporturi, a fost împuternicit la comandă, pentru următoarele şase luni de zile ori până când se va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei. Comisarul Levente Burcă a preluat comanda structurii de poliţie de la comisarul-şef Florin Catană, care a ieşit la pensie de la începutul acestui an.

Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava se ocupă de gestionarea infracţionalităţii în ceea ce priveşte transporturile pe calea ferată, dar şi în ceea ce priveşte transportul aerian, având post de poliţie în Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava.

 Levente Burcă a lucrat la CFR încă din 1987, iar din 1994 a devenit agent de poliţie, fiind încadrat de la început la Poliţia Transporturi. În anul 2004 acesta a absolvit Academia de Poliţie şi a devenit ofiţer.

Noul şef are avantajul de a fi lucrat doar în Poliţia Transporturi, fie că a fost la Iaşi, la Botoşani sau la Suceava. Comisarul şi-a propus ca obiectiv menţinerea rezultatelor bune ale Poliţiei Transporturi Suceava, care nu a avut probleme grave în ultimii ani în judeţ, pe linie de ordină publică sau de furturi de infrastructură.

Pe de altă parte, comisarul admite că are de dus o muncă grea, mai ales că anul 2017, la fel ca şi 2016, este unul de schimb de generaţii la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava. În ultimul an, au ieşit la pensie cinci şefi de la posturi de poliţie transporturi feroviare importante ( Posturile de Poliţie Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuţi, Suceava şi Suceava Nord), şeful de la structura judiciară, comisarul Mircea Scutaru, iar ultimul pe lista celor pensionaţi este comisarul-şef Florin Catană. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un comisar cu 22 de ani de experienţă a preluat Poliţia Transporturi Suceava.
 Vizualizări articol: 6209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un comisar cu 22 de ani de experienţă a preluat Poliţia Transporturi Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de pasăre pentru cei răciți ( ”aspirina evreiască”) Este o supă de pasăre foarte concentrată, care se folosea mult în trecut pentru a ajuta persoanele mai fragile, bolnăvicioase sau care au depășit boli grele, să se refacă rapid. I se mai spune ”aspirina evreiască” pentru că acest... Citeşte