Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2017 - Anul XXII, nr. 6 (6422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hai la teatru!

S-au pus în vânzare biletele pentru două spectacole ce vor avea loc pe scena Casei de Cultură Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-au pus în vânzare biletele pentru două spectacole de teatru ce vor avea loc, în această lună, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Luni, 23 ianuarie, de la ora 19:00, este programat spectacolul de teatru „Omul cu mârţoaga” de George Ciprian. Din distribuţie fac parte actorii: Dan Tudor, Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Dragoş Ionescu, Afrodita Androne, Tudorel Filimon, Orodel Olaru şi Andrei Duban. Regia - Dan Tudor.

Este cea mai nouă montare a piesei "Omul cu mârţoaga" de George Ciprian şi cea mai modernă din punctul de vedere al jocului actoricesc. Echipa de actori reuşeşte să surprindă prin comicul subtil şi abordarea inedită a rolurilor. Rafinamentul regizoral face din "Omul cu mârţoaga" un spectacol încântător, un motiv minunat de a merge la teatru. Biletele pentru spectacolul de teatru pot fi achiziţionate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrarea B, etajul I, telefon 0230 523 718. Biletele costă 70 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Marţi, 31 ianuarie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor se va juca „Avarul”, una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Moliere. ”Avarul” dezvăluie moravurile şi vicisitudinile unei familii burgheze, în centrul căreia se situează Harpagon, un personaj complex, stăpânit de zgârcenie şi de egoism. Decorul, unul special, recuzita şi jocul actoricesc vor introduce publicul în atmosfera celei de-a doua jumătăţi a secolului al XVII-lea. Biletele costă 70 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Nu rataţi, în prima lună a anului, două spectacole de succes. Grăbiţi-vă să vă cumpăraţi bilete, pentru că de numărul de bilete vândute, de numărul de spectatori, depinde şi prezenţa marilor actori ai teatrelor bucureştene pe scena suceveană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au pus în vânzare biletele pentru două spectacole ce vor avea loc pe scena Casei de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 3857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
S-au pus în vânzare biletele pentru două spectacole ce vor avea loc pe scena Casei de Cultură Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de pasăre pentru cei răciți ( ”aspirina evreiască”) Este o supă de pasăre foarte concentrată, care se folosea mult în trecut pentru a ajuta persoanele mai fragile, bolnăvicioase sau care au depășit boli grele, să se refacă rapid. I se mai spune ”aspirina evreiască” pentru că acest... Citeşte