Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2017 - Anul XXII, nr. 6 (6422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Prăpăd

Incendii unul după altul de la suprasolicitarea sistemelor de încălzire: încă o casă a ars ca o torță

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Încă un incendiu cu pagube mari s-a produs ieri dimineață în comuna Poiana Stampei, ultimele zile aducând o adevărate serie neagră de dezastre de acest gen. Cele peste 30 de incendii la care au avut de intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava în ultimele trei zile s-au produs, în cele mai multe cazuri, de la sistemele de încălzire ori de la coșurile de evacuare a fumului suprasolicitate.

Așa s-a întâmplat și ieri dimineață, în cazul incendiului de la Poiana Stampei. Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 7.20, la locul incendiului deplasându-se militarii de la Detașamentul Vatra Dornei și cei de la Punctul de Lucru Poiana Stampei, cu trei autospeciale cu apă și spumă.

Din păcate, la sosirea echipajelor, casa de locuit ardea deja foarte violent, astfel că tot ce s-a putut face a fost salvarea celor trei anexe din gospodărie.

Focul a fost lichidat în jurul orei 10.30.

Din păcate, proprietarul nu a putut să salveze nici bunurile din interior. Odată cu locuința, au ars obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică, scule electrice, documente personale şi altele.

Din cercetările pompierilor rezultă că incendiul a izbucnit de la jarul sau scânteile provenite de la coșul de fum deteriorat. Din păcate, problemele de acest gen sunt acute în aceste zile în care temperaturile foarte scăzute duc la folosirea foarte intensă a sobelor sau centralelor și automat la un risc mai mare de izbucnire a unor incendii. Oamenii sunt sfătuiți să facă revizii la sistemele de încălzire și să nu uite de curățarea coșurilor de fum, înainte de sezonul rece.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendii unul după altul de la suprasolicitarea sistemelor de încălzire: încă o casă a ars ca o torță.
 Vizualizări articol: 6927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendii unul după altul de la suprasolicitarea sistemelor de încălzire: încă o casă a ars ca o torță0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de pasăre pentru cei răciți ( ”aspirina evreiască”) Este o supă de pasăre foarte concentrată, care se folosea mult în trecut pentru a ajuta persoanele mai fragile, bolnăvicioase sau care au depășit boli grele, să se refacă rapid. I se mai spune ”aspirina evreiască” pentru că acest... Citeşte