Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2017 - Anul XXII, nr. 6 (6422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

CJ Suceava a alocat un milion de lei pentru biserici şi activităţi sociale, sportive şi culturale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a alocat anul trecut o sumă de un milion de lei (10 miliarde de lei vechi) pentru unităţi de cult, activităţi sociale, sportive şi culturale. Cele mai mari fonduri alocate în cursului anului trecut prin Programul pentru acordarea de finanţări nerambursabile au avut ca destinaţie unităţile aparţinând cultelor religioase recunoscute în România. Astfel, peste 100 de parohii şi Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor au primit banipentru lucrări de reparaţii, de construcţie a unor biserici sau pentru diverse lucrări de restaurare şi renovare. Cea mai mare sumă, de 100.000 de lei, a fost primită de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, banii fiind folosiţi pentru restaurarea şi consolidarea turnului clopotniţă de la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Potrivit unui raport publicat de Consiliul Judeţean Suceava, câte 100.000 de lei au fost alocate şi pentru proiecte de asistenţă socială, cultură, respectiv acţiuni şi programe sportive.

În domeniul asistenţei sociale, cea mai mare sumă, 24.000 de lei, a primit-o un proiect al Asociaţiei „Lumină Lină”, pentru Centrul social de noapte şi reinserţie socială a persoanelor fără adăpost „Sfânta Vineri” din Suceava. O altă sumă, de 20.000 de lei, a fost alocată Asociaţiei „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pentru îngrijirea bătrânilor neajutoraţi, în timp ce 10.000 de lei au ajuns la Asociaţia de Sprijinire a Persoanelor cu Autism – ASPA Suceava.

Printre proiectele din domeniul cultural care au primit cele mai mari fonduri nerambursabile se numără cel al Societăţii Cultural Știinţifice „Spiru Haret” din Suceava, şi anume organizarea concursului de creativitate software Linfo@Sv – 15.000 de lei, şi  cel al Asociaţiei „MagiMedia” - Festivalul de Naţional de Teatru în Limba Engleză „Magifest”.

Nu în ultimul rând, în domeniul sportului, cea mai mare sumă alocată de Consiliul Judeţean în cursul anului trecut, de 27.000 de lei, a fost pentru Asociaţia Judeţeană de Volei Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava a alocat un milion de lei pentru biserici şi activităţi sociale, sportive şi culturale.
 Vizualizări articol: 2445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
CJ Suceava a alocat un milion de lei pentru biserici şi activităţi sociale, sportive şi culturale3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de pasăre pentru cei răciți ( ”aspirina evreiască”) Este o supă de pasăre foarte concentrată, care se folosea mult în trecut pentru a ajuta persoanele mai fragile, bolnăvicioase sau care au depășit boli grele, să se refacă rapid. I se mai spune ”aspirina evreiască” pentru că acest... Citeşte