Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2017 - Anul XXII, nr. 6 (6422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cerere

Wizz Air începe mai repede operarea curselor aeriene de la Suceava spre Veneţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air va începe mai repede operarea curselor aeriene pe ruta Suceava – Treviso, Veneţia. Conducerea Aeroportului "Ștefan cel Mare" Suceava a fost informată recent de compania Wizz Air că deşi, iniţial, cursele aeriene pe această rută erau programate să înceapă pe data de 27 martie 2017, primele zboruri de la Suceava la Veneţia şi retur vor avea loc de pe 18 martie 2017, cu două frecvenţe săptămânale. De pe 18 martie, cursele pe ruta Suceava – Veneţia vor fi operate în zilele de marţi şi sâmbătă, urmând ca de pe 27 martie zborurile să aibă loc în zilele de luni şi vineri.

În cursul lunii noiembrie 2016, Wizz Air a anunţat, în mod oficial, prin directorul de comunicare al companiei, Tamara Vallois, că începând din luna martie 2017 de pe Aeroportul Internaţional „Ștefan cel Mare” Suceava vor fi operate zboruri către trei noi destinaţii, toate în Italia, respectiv Roma - Ciampino, Treviso – Veneţia şi Bologna. Cursele aeriene către Roma - Ciampino şi Bologna vor începe de pe 28 martie 2016.  Cursele vor fi operate de trei ori pe săptămână spre Bologna şi Roma, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, respectiv de două ori pe săptămână pentru Treviso.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a început să opereze zboruri cu tarife reduse de pe aeroportul din Suceava în luna august 2016 şi a lansat iniţial curse spre Londra - Luton şi, la scurt timp, spre Milano.

Trebuie spus că tot din luna martie 2017, Wizz Air va creşte numărul zborurilor pe ruta Suceava – Bergamo Milano, de la două, câte sunt în prezent, la patru. Tot de anul acesta, şi numărul curselor aeriene pe ruta Suceava – Londra şi retur va creşte de la trei la patru.

Directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare”, Ioan Măriuţa, a declarat că în cursului anului trecut prin aeroportul sucevean au trecut 57.063 de pasageri. Dintre aceştia, cei mai mulţi au folosit cursele aeriene internaţionale, respectiv 38.163, în timp ce 18.900 de pasageri au apelat la zborurile interne. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air începe mai repede operarea curselor aeriene de la Suceava spre Veneţia.
 Vizualizări articol: 9542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Wizz Air începe mai repede operarea curselor aeriene de la Suceava spre Veneţia5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de pasăre pentru cei răciți ( ”aspirina evreiască”) Este o supă de pasăre foarte concentrată, care se folosea mult în trecut pentru a ajuta persoanele mai fragile, bolnăvicioase sau care au depășit boli grele, să se refacă rapid. I se mai spune ”aspirina evreiască” pentru că acest... Citeşte