Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2017 - Anul XXII, nr. 1 (6417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recidivist

Un tânăr a ajuns în arest după ce a fost prins la volan, în timp ce avea permisul de conducere suspendat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incident care a avut loc la data de 31 decembrie, în oraşul Vicovu de Sus, a dus la reţinerea în spatele gratiilor pentru 24 de ore a unui tânăr de 27 de ani, din Straja, o cunoştinţă mai veche a oamenilor legii. În jurul orei 14.20, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflat în supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Calea Bucovinei din oraş, a oprit un autoturism marca Audi A3 care circula dinspre comuna Straja spre centrul oraşului, condus de Constantin Teodor Hasna, de 27 de ani, din Straja. Fiind verificat în baza de date a poliţiei, s-a constatat că tânărul de 27 de ani avea restricţionat dreptul de a conduce autovehicule în perioada 1 noiembrie 2016 - 29 ianuarie 2017.

În urma verificării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Pe numele celui aflat la volan a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi a fost sancţionat contravenţional. În urma discuţiilor cu procurorul de caz şi a studierii trecutului infracţional al celui prins la volan, s-a stabilit faptul că tânărul Constantin Teodor Hasna are deja două condamnări pentru infracţiuni la regimul rutier comise în ultimii ani. În urma infracţiunii comise în anul 2015, acesta a fost condamnat la un an de închisoare, pedeapsă comutată în amendă penală. Având în vedere toate aceste antecedente, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au luat faţă de tânărul de 27 de ani măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava, după care organele de cercetare penală au luat decizia cercetării în continuare a acestuia în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr a ajuns în arest după ce a fost prins la volan, în timp ce avea permisul de conducere suspendat.
 Vizualizări articol: 3987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr a ajuns în arest după ce a fost prins la volan, în timp ce avea permisul de conducere suspendat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei