Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2017 - Anul XXII, nr. 1 (6417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sub ameninţare

Doi bărbaţi au răspândit teroare în jur, după ce au dat foc la gospodării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi i-au pus pe jar pe cei apropiaţi şi pe vecinii din comunităţile în care locuiesc, după ce, în urma unor repetate ameninţări şi violenţe, au incendiat casa sau o anexă a gospodăriei.

Primul incident s-a petrecut în comuna Dărmăneşti, în ultima zi a anului 2016. Nicolae Romică Creţu, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Suceava, a venit băut la locuinţa concubinei acestuia, o femeie din comuna Dărmăneşti, a făcut scandal şi în final i-a dat foc casei, timp în care a ameninţat-o pe aceasta în permanenţă şi a lovit-o de mai multe ori. Poliţiştii secţiei de Poliţie Rurală Dărmăneşti au început cercetările la faţa locului, pe numele bărbatului fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, precum şi lovire şi alte violenţe. Agresorul a fost imobilizat de poliţişti şi, în urma discuţiilor purtate cu procurorul de caz, bărbatul de 45 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava. La data de 1 ianuarie 2017, în urma expirării ordonanţei de reţinere şi după audierile făcute de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, s-a luat decizia ca bărbatul de 45 de ani să fie cercetat în continuare sub control judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.

Un alt incident deosebit de grav a avut loc în cea de a doua zi a anului, în comuna Bosanci. Un apel la 112 anunţa, în jurul orei 20.30, că Vasile Drăgoi, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitate, a dat foc unei anexe din gospodărie şi îşi ameninţă soţia şi cei patru copii ai săi. Apelul făcut de mama bărbatului, o femeie de 67 de ani, din comuna Bosanci, a fost direcţionat spre Secţia de Poliţie Moara, de unde în scurt timp doi poliţişti au ajuns la locul incendiului. Cei doi au reuşit să-l imobilizeze pe bărbatul băut şi agresiv şi au solicitat sprijinul poliţiştilor Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti, care are competenţă pe teritoriul comunei Bosanci.

În urma verificărilor făcute s-a putut stabili faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 10.00, Vasile Drăgoi a plecat de acasă şi a consumat băuturi alcoolice prin mai multe baruri din localitate, întorcându-se în jurul orei 20.10. Fără a avea vreo divergenţă sau ceva de împărţit cu cei din familie, bărbatul a pus mâna pe un bidon cu motorină, a stropit interiorul unei bucătării de vară, după care, cu o brichetă şi câteva chibrituri, a dat foc interiorului încăperii. A ieşit apoi afară şi, sub ameninţări cu violenţă, nu i-a lăsat pe cei din familie să intre pentru a încerca să stingă focul. Incendiul a fost stins până la urmă de pompieri, după ce focul cuprinsese întreaga anexă, pagubele ridicându-se la circa 35.000 de lei. Văzând starea de ebrietate şi agresivitatea de care dădea dovadă Vasile Drăgoi, poliţiştii au luat decizia transportării acestuia la Spitalul Judeţean Suceava, de unde ulterior a fost transferat la Secţia de Psihiatrie, unde a rămas internat pentru tratament medical de specialitate. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi ameninţare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bărbaţi au răspândit teroare în jur, după ce au dat foc la gospodării.
 Vizualizări articol: 6138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi bărbaţi au răspândit teroare în jur, după ce au dat foc la gospodării5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei