Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2017 - Anul XXII, nr. 1 (6417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Revelionul în aer liber

10.000 de suceveni au sărbătorit trecerea în 2017 urmărind un superb foc de artificii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 10.000 de suceveni au sărbătorit trecerea dintre ani la Revelionul în aer liber organizat de Primăria Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall.

Evenimentul a fost marcat de prezenţa a numeroase vedete ale muzicii populare, atât de îndrăgite de suceveni, dar şi ale muzicii uşoare, invitatele speciale ale Revelionului 2017 fiind Lora, Alessia şi Roxana Nemeş.

Spectatorii adunaţi în parcarea centrului comercial de pe malul râului Suceava au putut asculta şi dansa pe melodiile populare interpretate de Mirela Aanei, Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Doina şi Ciprian Petroaie, Nicolae Vieru, Gabriela Teişanu, Alexandru Recolciuc, Ana Ilca Mureşan, Gheorghe Finiş, Dana Dăncilă, Ansamblul Folcloric „Sălceanca”, Sorin Filip,  Andra Matei, Rodica Andronic şi Fanfara Stamate, care au întreţinut atmosfera până pe la 1 dimineaţa.

În ultima jumătate de oră dinaintea trecerii în 2017, Roxana Nemeş s-a străduit să-i dezmorţească pe spectatori cu două dintre melodiile proprii şi câteva coveruri după melodii internaţionale foarte cunoscute.

Un moment amuzant a fost când artista a confundat artificiile lansate de câteva persoane din public cu cele pregătite de municipalitate pentru miezul nopţii, aceasta mulţumind „primarului şi Consiliului Local pentru frumosul foc de artificii” din timpul concertului ei, ceea ce a stârnit panică printre unii spectatori, care se aşteptau la ceva mult mai grandios.

Tocmai de aceea, prezentatorul Ovidiu Rusu s-a grăbit să lămurească publicul în privinţa confuziei făcute, anunţând că focul de artificii pregătit de Primăria Suceava va fi lansat la miezul nopţii, ca de obicei.

La 5 minute înainte de ora 24.00, pe scenă a urcat Cristina Gheorghiu, care a încins audienţa cu o horă veselă.

Cu câteva momente înainte de miezul nopţii a urcat pe scenă şi primarul Sucevei, Ion Lungu, care, pentru al 13-lea an consecutiv, le-a transmis tuturor urări de bine şi tradiţionalul „La mulţi ani!”, închinând un pahar de şampanie, simbolic, cu toţi cei prezenţi.

Cel mai apreciat moment a fost, fără îndoială, focul de artificii care a urmat, o adevărată explozie de lumini şi culori, pe cerul Sucevei, deasupra apei, timp de 10 minute, în care toată lumea a stat aţintită cu privirile în aer.

Imediat după, aproape jumătate dintre cei prezenţi au şi început să plece, stârnindu-se o aglomeraţie greu de închipuit, atât pe arterele de circulaţie, cât şi pe trotuare, aproape 2.000 de oameni mergând pe jos, înspre blocurile din Burdujeni, iar alţii cu autobuzele, care nu intrau pe la mall, unde căile de acces erau oricum blocate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10.000 de suceveni au sărbătorit trecerea în 2017 urmărind un superb foc de artificii.
 Vizualizări articol: 3230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
10.000 de suceveni au sărbătorit trecerea în 2017 urmărind un superb foc de artificii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Revelion trimis de
( 4 ian 2017, 12:03:53
Un revelion organizat prost cu aglomeratie mare la caile de acces si in afara solistilor autohtoni care ii cunoastem,ceilalti au fost de slaba calitate! In marile orase -vezi Iasi,Cluj,Brasov,Timisoara revelionul a fost organizat in centrul urbei,unde ar fi trebuit sa se desfasoare si la noi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei