Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2017 - Anul XXII, nr. 1 (6417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înscrieri la Şcoala de film şi televiziune “CineStar”

Miercuri, 4 Ianuarie 2017 (15:06:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii şi tinerii talentaţi din judeţ care îşi doresc să facă o carieră în lumea televiziunii şi a filmului pot să se înscrie, până pe 25 ianuarie, la Şcoala de film şi televiziune “CineStar”, organizată de Asociaţia Culturală „Arlechin” din Botoşani. Cursurile fac parte din cadrul proiectului de dezvoltare personală „Edu Arte – Centrul Cultural de Excelentă” şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4-7 ani şi elevilor cu vârste cuprinse între 7-18 ani din judeţele Botoşani, Suceava şi Iaşi. Cursurile se desfăşoară pe parcursul a 12 săptămâni, de două ori pe săptămână, la finalul acestora micii actori vor avea câte un rol de jucat în cadrul unui film de scurt metraj. Coordonatorii cursurilor sunt actori şi artişti liber profesionişti cu o bogată experienţă în acest domeniu, recunoscuţi la nivel judeţean, naţional şi internaţional (Florin Iftode, actor la Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache” Botoşani, Petronela Lorena Chiribuţă, actor la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” Botoşani, Marius Rusu, actor al Teatrului „Vasilache” Botoşani, Ovidiu Elavald, realizator emisiuni TV, Diana Damean, profesor de limba şi literatura română la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Botoşani şi artişti locali din fiecare localitate unde au loc cursurile). Examenul pentru încadrarea în grupa de pregătire potrivită are loc trimestrial. Grupele de cursanţi vor avea 15 membri pentru fiecare categorie de vârstă şi vor beneficia de pregătire de specialitate. Proiectul este susţinut de Centrul de Impresariat şi Organizare Evenimente (CIOE) – www.impresarieri.ro. Pentru înscrieri şi detalii: telefon 0741.510.849 (Flavius Damean, coordonator proiect), tel./fax: 0231.511.117, e-mail: arlechinbtro@yahoo.com, site: www.arlechinbtro.wordpress.com.

Taxa de înscriere este de 180 de lei/cursant. Beneficiază de 50% reducere copiii, preşcolarii şi elevii foarte talentaţi. Abonamentul lunar este în valoare de 150 de lei/cursant. Abonamentul trimestrial este în valoare de 350 de lei/cursant. Cursanţii vor avea şansa să participe la realizarea de spoturi publicitare; participarea în cadrul festivalurilor/concursurilor judeţene, naţionale şi internaţionale de profil; la realizarea unor piese de teatru televizate; la realizarea de minispectacole stand-up comedy; la evenimente culturale, sociale, umanitare, sportive şi de divertisment etc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înscrieri la Şcoala de film şi televiziune “CineStar”.
 Vizualizări articol: 2663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 14 voturi
Înscrieri la Şcoala de film şi televiziune “CineStar”5.0514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei