Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 dec 2016 - Anul XXI, nr. 298 (6411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchete finalizate

Agresorii a doi poliţişti, trimişi în judecată de procurorii din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au anunţat finalizarea anchetelor în două cazuri de ultraj asupra unor poliţişti.

Un caz grav s-a petrecut la Horodnic de Sus, pe 3 decembrie.

Inculpatul Dan Olenici, un bărbat de 49 de ani, era cercetat de şeful de post din comună într-un dosar care avea ca obiect infracţiunea de lovire.

Supărat că poliţistul nu a soluţionat dosarul cum a vrut el, bărbatul a pus mâna pe telefon şi l-a ameninţat pe omul legii. A considerat că nu este suficient, astfel că şi-a luat cei trei fii şi s-a deplasat la locuinţa de serviciu a agentului de poliţie. Agresorii au intrat în curtea poliţistului, iar după ce au bătut la uşă, Dan Olenici l-a lovit pe şeful de post rapid şi prin surprindere. Agentul a suferit leziuni care au necesitat 5-7 zile de îngrijiri medicale.

Dan Olenici a fost trimis în judecată pentru ultraj şi violare de domiciliu, în stare de arest preventiv. Doi dintre fiii acestuia au fost trimişi în judecată pentru infracţiunea de violare de domiciliu, în timp ce al treilea, cel mai mic dintre ei, în vârstă de 14 ani, va fi expertizat psihiatric pentru a i se stabili discernământul.

Al doilea caz de ultraj s-a petrecut la Voitinel, pe 1 decembrie. Totul a plecat de la o ceartă pe care inculpatul, Constantin Florn Ciorcan, a avut-o cu soţia şi cumnata sa. Pentru că devenise agresiv, una din femei a sunat la 112 şi a cerut ajutor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. Supărat că a fost „deranjat”, individul l-a ameninţat pe un poliţist cu acte de agresiune fizică, a vrut să-l lovească cu o coadă de topor şi apoi a aruncat cu pietre şi cu alte obiecte contondente asupra omului legii.

Procurorii rădăuţeni au mai precizat că acelaşi individ a mai fost recent trimis în judecată şi condamnat în primă instanţă pentru săvârşirea, între altele,  a două infracţiuni de ultraj. De altfel, pe 1 decembrie, acesta era sub control judiciar pentru o faptă mai veche.

„Măsură preventivă ce nu a contribuit însă cu nimic la estomparea conduitei lui antiscociale, care, dimpotrivă, s-a accentuat”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Imediat după comiterea faptei din 1 decembrie, agresorul a fost arestat preventiv. 

Până la o decizie definitivă a instanţei, inculpaţii se bucură de prezumţia de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorii a doi poliţişti, trimişi în judecată de procurorii din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Agresorii a doi poliţişti, trimişi în judecată de procurorii din Rădăuţi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei