Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2016 - Anul XXI, nr. 223 (6336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mişcare pentru sănătate

Promenada inimilor, la Suceava, de Ziua Mondială a Inimii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică după-amiază, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, sucevenii sunt invitaţi să se alăture „Promenadei inimilor”, un eveniment prin care este încurajată populaţia să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare.

„Promenada inimilor” va avea startul în zona centrală a Sucevei, de la ora 16.00, iar traseul care urmează să fie parcurs va fi de un kilometru, prin Parcul Cetăţii.

Evenimentul este organizat de Cluburile Rotary Suceava Bucovina şi Interact Suceava Bucovina, împreună cu Fundaţia Română a Inimii şi Forumul Naţional de Prevenţie, care astfel continuă programul „Promenada Inimilor”, iniţiat pentru a marca Ziua Mondială a Inimii.

Startul „Promenadei inimilor” va fi dat de la aleea de intrare în Parcul Şipote, situată vizavi de blocul turn Union, de unde se va merge până la baza scărilor ce urcă spre statuia lui Ştefan cel Mare şi retur.

Acţiunea din data de 25 septembrie va constitui baza de plecare a unui proiect mai amplu de promovare a activităţilor în aer liber, pentru încurajarea populaţiei să facă mişcare.

„Vă aşteptăm alături de noi, în număr cât mai mare, pentru a promova mişcarea şi mersul pe jos, pentru a ne cunoaşte şi pentru a ne împrieteni! Sloganul nostru pentru acest proiect este <Mişcare, Armonie, Sănătate>, aşa că putem în acelaşi timp să promovăm un stil de viaţă sănătos şi să fim un exemplu pentru copiii noştri”, au transmis organizatorii evenimentului de duminică.

Fundaţia Română a Inimii a fost înfiinţată de cei peste 1.000 de medici cardiologi din România, membri ai Societăţii Române de Cardiologie, pentru implementarea strategiei naţionale în domeniul prevenţiei bolilor cardiovasculare şi pentru susţinerea campaniilor de sănătate a populaţiei din România.

Forumul Naţional de Prevenţie este alianţa medicală (reprezentanţi ai societăţilor, fundaţiilor şi asociaţiilor), susţinută de structurile guvernamentale (Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei în special), ce luptă împotriva bolilor cronice netransmisibile – adică aproximativ 80% din patologia medicală a românilor.

Proiectul se desfăşoară cu sprijinul Direcţiei Silvice - Ocolul Silvic Pătrăuţi şi al Primăriei municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Promenada inimilor, la Suceava, de Ziua Mondială a Inimii.
 Vizualizări articol: 1664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promenada inimilor, la Suceava, de Ziua Mondială a Inimii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei