Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2016 - Anul XXI, nr. 223 (6336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Deputatul PNL Dumitru Pardău nu va mai candida la alegerile parlamentare din acest an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Pardău a anunţat, în mod oficial, că nu va candida la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016. Ales deputat în colegiul de munte al judeţului Suceava, Dumitru Pardău a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că a luat această decizie deoarece este adeptul total al împrospătării clasei politice, invocând în acelaşi timp şi „probleme personale”. Dumitru Pardău se află în momentul de faţă la cel de-al treilea mandat de deputat.

Pardău a spus că îl onorează faptul că a fost nominalizat să candideze de pe primul loc pe lista PNL Suceava pentru Senatul României, însă decizia sa este de a nu mai candida pentru un post de parlamentar. „Mulţumesc conducerii PNL Suceava pentru încrederea pe care mi-a acordat-o şi în acelaşi timp colegilor PNL din judeţ, al căror sprijin l-am simţit în această perioadă. Probleme personale, precum şi faptul că sunt adeptul total al împrospătării clasei politice m-au făcut să iau decizia de a nu mai candida. În perioada cât am activat ca parlamentar vă asigur că întotdeauna am făcut tot ce a ţinut de mine pentru a reprezenta cu cinste locuitorii judeţului Suceava în Parlamentul României”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

El a ţinut că precizeze că îşi doreşte ca gestul său să fie interpretat ca fiind unul sincer, realist, „dar şi ca unul în care îmi pun mari speranţe”. Dumitru Pardău a subliniat că din punctul său de vedere clasa politică trebuie reformată şi şi-a exprimat speranţa că toate partidele din judeţul Suceava vor nominaliza oameni potriviţi, care să cunoască problemele locuitorilor judeţului şi pentru care calitatea de parlamentar să reprezinte supremul în ceea ce pot deveni în viaţă.

„Vreau să mulţumesc colegilor primari cu care am lucrat în cei 12 ani, oameni deosebiţi de la care am avut multe de învăţat. Mulţumesc colegilor parlamentari din cele trei mandate, împreună cu care am încercat să sprijinim cât mai mult judeţul Suceava. De asemenea, mulţumesc colegilor de partid din toate localităţile, oameni responsabili, serioşi cu care a fost o plăcere să lucrez. Și în mod deosebit vreau să mulţumesc locuitorilor judeţului Suceava şi în mod special celor din zona de munte, iar în aceste ultime două mandate celor din Colegiul 9, din localităţile Vatra Dornei, Dorna Candrenilor, Coşna, Poiana Stampei, Dorna Arini, Crucea, Broşteni, Panaci, Șaru Dornei, Iacobeni, Ciocăneşti, Cârlibaba, Izvoarele Sucevei, Moldova Suliţa, Breaza, Moldoviţa, Pojorâta, Stulpicani, Ostra”, a mai precizat Dumitru Pardău.

 

Angelica Fădor, cel mai vehiculat nume pentru a candida din partea PNL Suceava din zona de munte

Dumitru Pardău a adăugat că rămâne în continuare un om de dreapta şi va continua să facă parte din echipa PNL. Pardău a mai precizat că îşi doreşte ca în România, clasa politică să ajungă să fie mai aproape de cetăţeni.

„Fără oameni, în politică nu reprezinţi nimic, iar eu am avut privilegiul de a fi sprijinit într-un procent mare de locuitorii din zonă. Le mulţumesc ori de câte ori am ocazia, dar astăzi o fac public”, a încheiat Pardău.

După retragerea lui Dumitru Pardău de pe listele PNL Suceava pentru alegerile parlamentare este de aşteptat ca liberalii să nominalizeze un alt candidat tot din zona de munte a judeţului. Până în momentul de faţă, cel mai vehiculat nume este cel al primarului comunei Iacobeni, Angelica Fădor. Aceasta ar urma să candideze fie de pe primul loc pe lista pentru Senat, fie pe un loc eligibil pe lista PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Dumitru Pardău nu va mai candida la alegerile parlamentare din acest an.
 Vizualizări articol: 2172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PNL Dumitru Pardău nu va mai candida la alegerile parlamentare din acest an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Toate sunt putrede in România trimis de
(26 sep 2016, 11:50:14
Spre deosebire de Dl. Pardau, Doamna deputat Ardeleanu a fost deosebit de activa in Camera Deputatilor. Felicitări dnei deputat!
Fiind candidatura pe liste (nu nominală) ce îi determină s-o înlocuiasca pe dna Sanda-Maria Ardeleanu cu dra Fădor Angelica ?
Poate că, pentru că este din zona de munte.
Dar în zona de munte nu sunt personalitați reale, competente care ar putea să reprezinte cetațenii in parlament ?
Trag concluzia că nu contează profilul moral, profesional si de competențe în PNL, în particular, și în politică în general.
Are cineva probabil un motiv care nu poate fi facut public. Nu se cade și nu dă bine.
Nu trebuie să ne facem griji. Mizeria iese la iveală întotdeauna. Exemple sunt destule. Păcat că iese prea târziu și noi trăim în aceași paranghelie politică și socială.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei