Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2016 - Anul XXI, nr. 223 (6336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Turci violatori de fete şi băieţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Azi facem noi turism la turci, dar în urmă cu câteva secole făceau ei la noi turism războinic. În 1821, Valachia şi Moldova erau deja grânarele Porţii Otomane când, îngrijoraţi de avântul luat de mişcarea revoluţionară Eteria - din cauza căreia boierii pribegiseră, iar săracii fugiseră în munţi şi păduri -, turcii au trimis un corp de armată, să o stârpească. Şi-ntr-adevăr, au rezolvat chestiunea în doi timpi şi trei mişcări, în lupta de la Sculeni, din 18 iunie 1821.

Buuun! Apoi, amicii otomani şi-au stabilit corturile lângă Iaşi şi s-au pus pe ce ştiau ei mai bine. Pe jefuit case şi biserici, pe ucis şi pe violat. Dar Iaşiul s-a arătat curând prea mic pentru forţa de penetrare otomană. Însetaţi de galbeni şi de plăceri carnale, 3.000 de turci au format cete şi s-au pus pe căutat greci de-ai Eteriei, pentru a-i prăda în târgurile şi pădurile Moldovei.

La Botoşani, de pildă, au scos lucrurile grecilor la mezat, de unde le-au cumpărat amatorii de chilipiruri. La Mănăstirea Secu din Neamţ, ienicerii au prădat lucrurile depuse de călugări şi de boieri şi le-au vândut apoi la şmecherii din Iaşi, probabil la strămoşii clanurilor Cordunenilor şi Cosmos Tănase. Generoasă ca întotdeauna, Bucovina noastră le-a asigurat un refugiu sigur boierilor pribegi.

În fine, turcii nu s-au dat plecaţi, „dedulcindu-se la hapcă”, cum scrie într-o reclamaţie făcută la sultan. Abia la 25 iunie în anul următor, Osman Paşa a luat atitudine, dând ordin să se părăsească Moldova în şase zile.

O chestie interesantă, ca să ştim că le datorăm turcilor şi primele experienţe homosexuale pe plan naţional: după cum reiese din documente, ei n-au violat doar fete şi femei. În plus, au violat şi bărbaţi, iar iubitorii de trufandale s-au bucurat şi de trupul băieţandrilor.

Nasoale vremuri! Ieşeai şi tu ca bărbatul matur cu treburi prin târg şi te găbjeau zece turcaleţi erecţi, care aveau ca scop imediat penetrarea dumitale. Usturător!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turci violatori de fete şi băieţi.
 Vizualizări articol: 2313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Turci violatori de fete şi băieţi4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei